reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Nulini, szkoda kotów, bo te od agulqi są super :-(

ha! pierwszy zakup za mną (nie licząc tych getrów za 5zł z lidla :-p). 4 pieluszki flanelowe/kocyki na lato :-) w szalonych kolorach :rofl2:

kocyki.jpg

i słonia na moją zeszłoroczną choinkę :-):-) muszę ozdoby na raty kupować :-D

a niżej moja ekologiczna choinka ;-)

choinka.jpg

Żelka, byłam w Boćku! gadałam z tą samą babką co ostatnio - douczyła się, bo teraz już wiedziała, że można wybrać czarny stelaż itp. wyliczyła mi za wózek na czarnej ramie (z przedłużanym daszkiem+folia przeciwdeszczowa) oraz adaptery do fotelika z rabatem 4340 zł. pytałam o zimową promocję, to niestety powiedziała, że oni o tych akcjach z dnia na dzień się dowiadują, więc w chwili obecnej nic nie może obiecać. prosiłam też o wycenę śpiworka do spacerówki i :szok::szok::szok: jakiś zwykły ponad 400zł, a z lepszego materiału ponad 800zł!!! :szok::szok::szok::szok::szok: no lekka przesada! :no:

Załączniki

• kocyki.jpg
    kocyki.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 48
  • choinka.jpg
    choinka.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 50
reklama
agulqa, z pomocą męża mego w środku nocy :-D:-D. mąż pociął stare deski, a ja przybijałam gwoździe (najpierw, aby połączyć deski na kształt choinki, a później jeszcze wystające gowoździe na ozdoby). nawet jej nie malowałam lakierem ani nic. jest totalnie surowa, ale taka właśnie mi się podoba ;-)

Megami, jezyk - cena KOSZMARNA. to nie podlega dyskusji. ale chodząc po tym sklepie widziałam jeszcze droższe egzemplarze. np. taki Hartan VIP w cenie, o zgrozo, prawie 5500 zł :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

agulqa, opiera się o ścianę, a pień stoi w doniczce. ale możesz sobie zrobić taką nóżkę. albo przybić do ściany (ja tam wolałam mniej inwazyjnie ;-);-))

Doggi, :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: nie! ja dopiero kupiłam 1 nową ozdobę przy okazji wizyty w sklepie. choinka stoi w piwnicy i czeka na tydzień przed świętami :-p:-p:-p. a zdjęcie jest zeszłoroczne ;-)

reklama
Do góry