reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Nulini co do wiaderka to slyszalan ze w tej pozycji niby ale wolalabym zobaczyc to w realu ;)
Chuste mam identyczna. :) tyle ze ja dalam ponad 100zl za nia :/ teraz mi zle ze przeplacilam :(

Dzis jestem happy. Bylismy w miescie i moja babunia powiedziala ze w ramach prezentu na nowe m mamy cos od niej sobie kupic. Kwota ok 150zl. Kupilismy wiec lustro do lazienki i zyrandol do kuchni. Ciesze sie mega bo sami bysmy nie kupili teraz na pewno a tak zawsze jakis wydstek mniej. No i lacznie nawet 140zl nie wyszlo :p

reklama
Nulini co do wiaderka to slyszalan ze w tej pozycji niby ale wolalabym zobaczyc to w realu ;)
Chuste mam identyczna. :) tyle ze ja dalam ponad 100zl za nia :/ teraz mi zle ze przeplacilam :(

Jak przepłaciłaś, jak nowa kosztuje 180zł ;-) Nie przepłaciłaś, po tyle te chusty chodzą, ja dałam mniej, bo po znajomości :tak:
Super prezent od Babuni!!! Kochana Kobieta!!! :-D

Ja wiaderko mogłabym wypróbować, ale w życiu bym tyle za nie nie zapłaciła :-D
Poza tym u nas już jak Młoda siedziała, to od razu kąpana była w dużej wannie i teraz też tak planuję :tak:

Ok zamówiłam kolejne rzeczy! Wszystko z wysyłką wyszło około 180zl wiec nie jest źle :p
Zamówiłam laktator elektryczny easy start canpola (dobra opinie ma w necie i cenę tez spoko), poza tym paczkę pampersow new baby za 26 zł za duża paczkę :D patyczki do uszu te wyprofilowane i wkładki canpola na cycki (w razie w) aaa i podkłady poporodowe tez canpola (z ciekawości) po mału do przodu z wyprawką :)

Nulini wlasnie wiem ze po tyle chodza. I tak jestem zadowolona bo chcialam taka kolorystyke by byla dla chlopca i dziewczynki i w razie w zeby Ł tez nosil :-)
Ja wlasnie tez planuje kapac w duzej wannie. A kto wie, moze bobas bedzie z nami kapany?:p

Doggi pozazdroscic. Ja dzis kupilam inhalator i zostalo mi 20zl do konca miecha :p

Doggi, weź nie szalej, bo przez Ciebie w panikę wpadam! :-p

agulqa, Młoda się z nami też kąpie :-D W tygodniu ze mną, w weekendy z mężem, oszczędność wody i wygoda ogromna, bo ja w tym czasie kolację ogarniam :-D

Co do kąpieli to mamy wanienkę po Ninie ale jeszcze nie wiem czy będziemy z niej korzystać. Szwagierka miała prysznic o do brodzika wstawiała taki zwykły dmuchany basenik, podobno wygodnie jej było.

Ja pod koniec miesiąca będę myśleć nad wyprawką dla mnie, muszę najpierw kupić jakąś torbę w ogóle na te rzeczy. Przy Ninie fajną torbę upolowałam w Biedronce, może teraz też jakaś się trafi. Dajcie znać jak traficie na jakieś fajne oferty w tym temacie.

Nulini ja dla samego przytulania sie do malego cialka bede chciala sie kapac z bobasem ;-)

Ja sie ciesze z inhalatora bo pozniej bedzie tyle rzeczy do kupienia ze 140zl to bedzie sporo a teraz hmmm tez sporo ale nie kupuje jeszcze wyprawki wiec damy rade

reklama
Do góry