reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Umywalkę mam w sumie dużą tylko płaską. już widzę tę zalaną łazienkę :rofl2:

no nic. jakoś wykombinujemy. fakt, że w brodziku to pewnie kręgosłup pęknie od tego schylania :-(

reklama
Coś zaradzicie :-) Ja kąpałam w pokoju, wanienka na ławie :p są też wiaderka do kąpania, ale nie mam zdania, musiałabym spróbować by ocenić

nooo wlaśnie, zapomniałam o wiaderku! hmmm... przy młodym kolosie jakoś nie miałam odwagi, bo on był (tzn. młody był) jakiś taki nieporęczny i ciężki :rofl2:. może teraz będzie zgrabniejszy dzieć to się nada do wiaderka :tak::tak::tak:

ooo i widze, że są tańsze niż w 2012 r.

Ostatnia edycja:
agulqa, to wiaderko jest tak skonstruowane, że dzidziuś siedzi w nim w pozycji embrionalnej :-D

Kolejny zakup dla Gutka - jest MOJA za 80zł :-D Chusta Kalahari - Natibaby GoMama.pl

No i Młodą w Łodzi obkupiłam, nowe gumki Hello Kitty, opaski-tasiemki z kokardkami, opaski w księżniczki, okulary Hello Kitty (wszystko po 6zł :-p) i komplet mazaków, ależ było radości!!! :-D

Nulini właśnie siedzę i oglądam chusty ale zawsze słabo mi się robi jak widzę ceny nawet niektóre używane ceny bandyckie :(

Poszłam do sklepu po wyżerke i poza tym ze kupiłam miśki żelki, 3op kinder czekoladek, 2 paczki pepisów bekonowych i 3pak popcornu (sasasasa) to kupiłam też dla Stacha jego pierwszy w życiu smoczek nuk Rose & blue first choice oczywiście w kolorze blue :p jakie to maciupkie :) i szczoteczkę do stachowej łysinki :D

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór wszystkim :) To mój pierwszy post i pierwsza ciąża, dlatego też będę powoli próbowała się tutaj zadomowić:)
Jeśli chodzi o kąpiel dzieciaczka, to też z mężem się zastanawiamy jak będziemy kąpać. Mój brat miał wiaderko i dziecko w nim kąpali, fajna sprawa, zwłaszcza przy pierwszym dziecku, bo uważam, że jest bezpieczniej i łatwiej niż np w wanience. Wiadomo, że jest stres żeby krzywdy nie zrobić i w ogóle. Ale z drugiej strony wanienka i tak się przyda w późniejszym czasie, jak dzieciątko wyrośnie z wiaderka. Sami jeszcze nie wiemy i cały czas się zastanawiamy, czy zaoszczędzić i kupić tylko wanienkę czy jedno i drugie...

reklama
Do góry