reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
U nas bratowa męża kapala w tym wiaderku i ponoć super sprawa:-) muszę zapytać czy jeszcze ma. U nas z nosidelek najlepiej sprawdziła się Manduca

Nulini właśnie siedzę i oglądam chusty ale zawsze słabo mi się robi jak widzę ceny nawet niektóre używane ceny bandyckie :(

Ja wiedziałam, że chcę NatiBaby albo LennyLamb, używki nie zabijają ceną ;-) Ale trafiło mi się, że moja dupencja ze stycznia 2011 sprzedała mi swoją (a kupowała nówkę!), więc wiem po kim :-D

Indi, nosidło z pewnością wygodniejsze, ale ja lubię to motanie chusty
laugh.gif
No i więcej możliwości kombinacji
laugh.gif

Ostatnia edycja:
a ja byłam w h&m na dziale niemowlęcym i nie mogę. wcześniej nie zwracałam uwagi na dziewczęce ubranka. o boooooziu, jakie to słooooodkie i wcale nie różowe! ;-);-)

Doggi, no mnie się mega przyfarciło, że na forum wspomniałam, że szukam chusty i ta dziewczyna powiedziała, że swoją od roku sprzedaje, ale żal jej, bo ma sentyment, za to mnie sprzeda, bo wie, gdzie pójdzie jej szmatka i jesteśmy obie zadowolone :-D A jak pomacałam tą Natkę to się zakochałam, bez porównania ze ścierą Azimi!!!

Ja dzisiaj w Tesco byłam, ale na noworodkowe działy nawet nie wchodziłam, za to Młodej śliczną spódniczkę za 17,50zł kupiłam :-D

reklama
Kasia ja sama używałam przy pierwszej córce wanienki i byłam zadowolona, ale koleżanka miała wiaderko, bo w wanience synek darł się na pół miasta. W wiaderku mu się podobało.

Do góry