reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
tzn. mi chodzi o wersję wkładaną do brodzika. bo ogólnie łazienkę też mam małą, więc osobnej wanienki nie mam opcji wstawić. mogę w pokoju na stole to robić, ale łazienka odpada :-(

Sprite dla niemowlaka chyba niewygodne, ale dla starszaka super sprawa gdy ma się niski brodzik. Z maluszkiem chyba byś się umęczyła tylko, bo bardzo nisko.

no wiem, bo przerabiałam to z młodym. ale z drugiej strony trochę kursów trzeba zrobić. najpierw po wodę, potem tę wodę wylać i umyć wanienkę. oprócz tego nagrzewałam jeszcze pokój, bo jednak był duży i na parterze wcale nie było w nim ciepło, tj. 19 stopni do spania idealnie, ale jednak kąpiel trochę chłodno.

My mamy wanne. Wanienke pewnie na poczatku bede ustawiala w pokoju lub na pralce w lazience a jak mlody zacznie siedziec to w normalnej wannie duzej

Do brodzika wydaje sie ok

Sprite dla mnie ta wanna super na wyjazdy. ja miałam taki mały basenik do dmuchania i super sprawdził się do wieczornych kąpieli. Na stałe to tylko w przypadku już dobrze siedzącego dziecka i przy płytkim brodziku. Ja też kąpałam młodego w pokoju ale przynoszeniem wanienki z wodą i wylewaniem zajmował się małżon :)

reklama
Dziewczyny,
W Rossmanie jest promocja na Pampersy Premium Care 1 za 37 zł. Wychodzi po 0,46gr za szt. Opłaca się bardzo.
Ja zakupiłam dopiero w 3 Rossmanie, bo wszędzie puste półki :)

Do góry