reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ja też trochę zaoszczedzilam, bo wózek i fotelik mam po młodym laktator medela swing, który zawsze polecam też mam po pierwszym bobasie:-)

Też mi się marzy elektryczny laktator ale nowe są drogie zwlaszcza medela. Przy starszej musiałam 2 miesiące ściągać i miłam pozrywane ścięgna od tego tłoczenia ręcznie.

A ja trochę zaszalałam z zakupami, ale nie dla bobasa a dla ...męża. Dostałam wypłatę wiec po ginie wybraliśmy się do galerii, dostał spodnie, bluzę i koszulkę. Ja zaś wczoraj kupiłam sobie botki na zimę, stwierdziłam ze to jedyna rzecz jaką w ciąży można bez obaw w miarę kupić. I zamówiłam też Minky:)

Suseł, u mnie buty w ciąży odpadają! Noga mi się powiększa o rozmiar! Już mam 39, a przed ciążą 38... I szlag mnie trafia, bo buty kupować uwielbiam :-(

Ja laktator kupuję używany ;-)

Aaa i wiecie co, wystawiłam już na OLX tą moją spacerówkę i musiałam nią trochę pojeździć, żeby zdjęcia ładne porobić, kuuuurcze, ale mi się już zachciało spacerków :-D
Kocham ten wózek za lekkość prowadzenia, normalnie nie mogę się doczekać :-D

Ja się dzisiaj wybieram po jakieś botki jesienne. Wypatrzylam fajne na allegro z gino rossi w bardzo dobrej cenie ale spróbuję znaleźć coś tańszego :-)
Ja olx uwielbiam! Często tam zaglądam

reklama
Elutka ja też chciałam zamówić botki z Gino Rossi ale poczytałam opinie o ich butach i mi się odechciało...

Indii ja miałam kokos-pianka-gryka i był super. Nie odkształcał się i teraz posłuży przy drugim dziecku. Obsikiwaniem się nie przejmuj, kupujesz podkład na gumkach i jest git. Ja miałam dwa podkłady na zmianę i nigdy nie musiałam prać materaca. Jeżeli już trzeba to jak pisała Doggi zdejmujesz pokrowiec z materaca i do pralki :)))

Jeżyk jak coś to zawsze w tych kompletach z łóżeczkami możesz poprosić oo zmianę materaca. Dopłacisz pewnie za 20 lub 30 zł i masz taki jak chcesz :)))) Zwróc tez uwagę na grubość materaca bo ja kiedyś patrzyłam na jeden komplet i w zestawie był bardzo cieniutki materac.

Do góry