reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Jaka piwinna byc grubosc materaca? Ja tak standardowo widze 10cm, to duzo czy malo? Co do tych materacy kokos- pianka-gryka, na ktorej stronie dziecko spi? Czy to bez roznicy?

reklama
Doggi, a tam takie 400 km tylko... :-p:-p:-p

Nulini, ja też lubię. zresztą do tej pory wożę młodego, gdy akurat przypada jego godzina drzemki ;-)

Alecta ja tylko czytałam opinie, że ileś lat temu to buty były super a teraz niby bardzo dużo reklamacji. Nigdy nie miałam butów z tej firmy ale tych złych opinii na necie pełno więc odpuściłam je sobie.

Indii 10 cm ok. Ja kiedyś widziałam 6 cm. Mój też 10 miał. Co do spania to ja kładłam dziecko na tej stronie z kokosem bo gryka ma takie małe grudki.

Karpanna, zamówiłam z allegro:
KOCYK MINKY 75x100 NOWE WZORY 4 Pory Roku (4686294597) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Wybrałam jasny róż z białą sową, no i z wypełnieniem.
Ja kupiłam zwykłe botki w ccc, nawet nie Lasocki ale tej tańszej marki. Były fajne Lasockiego ale mnie szkoda wydać na buty 250 zł, jakoś nie wierze że cena idzie w parze z trwałością. Takie drogie też mi się szybko rozwalały czasami więc wolę kupić tańsze a za rok czy dwa kupić po prostu nowe.

Kupiłam młodej Lasockiego na wiosnę. Raz zjechała na zjeżdżalni i czubek obdarty :-D Ale poza tym się trzymają, nic się nie odkleja itd. Raczej też kupuję tańsze. Sobie też ;-)

My mamy standardową 120/60 i to i tak jest ogromne. Z resztą pościeli używałam raczej późno, około roczku. Wcześniej kocyk/śpiworek.

reklama
My właściwie już nie kupujemy nic w ccc bo oni nie przyjmują reklamacji. Wolimy Deichmanna Tam bez mrugnięcia okiem proszą o wymianę obuwia albo zwracają kasę. Bez oczekiwania itd. Dla dzieci Deichmann ma fajniejsze buciki. Dużo dobrych marek.
Kocyki Minky ładne są w kolorach dla dziewczynek ale dla chłopców takie sobie. Wciąż się waham.

Do góry