reklama
Elutka ja też chciałam zamówić botki z Gino Rossi ale poczytałam opinie o ich butach i mi się odechciało...
Dlaczego? Tak pytam, bo pracowałam tam jakiś czas temu i każde buty trzymały mi po kilka lat.
Jedne kozaki mam już 6sty rok i dopiero teraz coś zaczyna się z nimi dziać.
Alecta ja tylko czytałam opinie, że ileś lat temu to buty były super a teraz niby bardzo dużo reklamacji. Nigdy nie miałam butów z tej firmy ale tych złych opinii na necie pełno więc odpuściłam je sobie.
Indii 10 cm ok. Ja kiedyś widziałam 6 cm. Mój też 10 miał. Co do spania to ja kładłam dziecko na tej stronie z kokosem bo gryka ma takie małe grudki.
Indii 10 cm ok. Ja kiedyś widziałam 6 cm. Mój też 10 miał. Co do spania to ja kładłam dziecko na tej stronie z kokosem bo gryka ma takie małe grudki.
Karpanna, zamówiłam z allegro:
KOCYK MINKY 75x100 NOWE WZORY 4 Pory Roku (4686294597) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Wybrałam jasny róż z białą sową, no i z wypełnieniem.
Ja kupiłam zwykłe botki w ccc, nawet nie Lasocki ale tej tańszej marki. Były fajne Lasockiego ale mnie szkoda wydać na buty 250 zł, jakoś nie wierze że cena idzie w parze z trwałością. Takie drogie też mi się szybko rozwalały czasami więc wolę kupić tańsze a za rok czy dwa kupić po prostu nowe.
KOCYK MINKY 75x100 NOWE WZORY 4 Pory Roku (4686294597) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Wybrałam jasny róż z białą sową, no i z wypełnieniem.
Ja kupiłam zwykłe botki w ccc, nawet nie Lasocki ale tej tańszej marki. Były fajne Lasockiego ale mnie szkoda wydać na buty 250 zł, jakoś nie wierze że cena idzie w parze z trwałością. Takie drogie też mi się szybko rozwalały czasami więc wolę kupić tańsze a za rok czy dwa kupić po prostu nowe.
reklama
My właściwie już nie kupujemy nic w ccc bo oni nie przyjmują reklamacji. Wolimy Deichmanna Tam bez mrugnięcia okiem proszą o wymianę obuwia albo zwracają kasę. Bez oczekiwania itd. Dla dzieci Deichmann ma fajniejsze buciki. Dużo dobrych marek.
Kocyki Minky ładne są w kolorach dla dziewczynek ale dla chłopców takie sobie. Wciąż się waham.
Kocyki Minky ładne są w kolorach dla dziewczynek ale dla chłopców takie sobie. Wciąż się waham.