Ja pożyczam od koleżanki laktator Medela, jej się nie przydał. Jeśli mi się okaże niezbędny to odkupię od niej, jeśli nie, to oddam po prostu. W każdym razie zamierzam mieć od początku, żeby się obeszło bez stresów zbędnych, bo pojęcia nie mam, jak mi z karmieniem pójdzie...
reklama
Nulini, oglądam z Warszawy, bo szwagier tam mieszka, więc może odebrać. ale wiadomo, że wózek to jednak fajnie jakby udało mi się osobiście sprawdzić.
ja majtki z siatki zamawiałam w jakiejś internetowej aptece razem z podkładami, podpaskami itp., ale to było w 2011 roku
ja majtki z siatki zamawiałam w jakiejś internetowej aptece razem z podkładami, podpaskami itp., ale to było w 2011 roku
To mój fryzjer mówił mi dziś ze jego koleżanka urodziła niedawno, i ma masacra tyle pokarmu córcia wypija max 30ml a ona cycki twarde i obolałe wiec odciąga i odciąga tylko tyle żeby poczuć ulgę i tak odciąga prawie 600ml i co 2h musi odciągac bo inaczej ból i juz chyba 2 miesiące tak walczy, współczuję jej strasznie
Chciala bym jeszcze podpytac o materacyki. Wy tak zachwalacue the kokosowe. Tutaj nie widzialam, sa na ebayu ale sprzedawca z PL ( swoja droga niezla ma przebitke. W pl the materace za 8 dysz a tutaj 40£). Jak to z nimi jest? Nie plesnieja od wilgoci NP? Jak to jest z utrzymaniem cxystisci? DA sie to prac?
Czy materace sprezynowe z Ikei NP daja rade?
Czy materace sprezynowe z Ikei NP daja rade?
No najlepsze niby są lateksowe ale najdroższe. Nasz materacyk był w piwnicy przez przeszło 1,5 roku i tam mamy wilgoć (jsk tylko pada mamy zalane) i sprawdziliśmy go i pleśni ani nie widać ani czuc, w ogóle nie przeszedł zapachem piwnicy wiec chyba ok
Martusia_jg
Początkująca w BB
ja też już posiadam wózek mutsy 3 w 1 to był mój 1 zakup dla malego
Jeśli chodzi o olx , widziałam w moim miescie karuzele z projektorem z fosher price za 40zł!!! strasznie się napaliłam, oczywiscie Pani mowila,ze wszystko sprawne, uzywała sporadycznie..., jednak na miejscu okazło się, iż karuzela się nie kręci.. śmiech na sali dlatego dobre jest na olx,ze jedziesz, widzisz i sprawdzasz
a co do laktatora to na pewno będę mieć,ale elektroniczny! wole dołożyć troche więcej i się nie męczyć z ręcznym ewentualnym sciąganiem pokarmu, o którego się boję, bo będę mieć cesarke.
Jeśli chodzi o olx , widziałam w moim miescie karuzele z projektorem z fosher price za 40zł!!! strasznie się napaliłam, oczywiscie Pani mowila,ze wszystko sprawne, uzywała sporadycznie..., jednak na miejscu okazło się, iż karuzela się nie kręci.. śmiech na sali dlatego dobre jest na olx,ze jedziesz, widzisz i sprawdzasz
a co do laktatora to na pewno będę mieć,ale elektroniczny! wole dołożyć troche więcej i się nie męczyć z ręcznym ewentualnym sciąganiem pokarmu, o którego się boję, bo będę mieć cesarke.
reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Indi alez materace kokosowe sa idealne do pomieszczen o zwiekszonej wilgotnosci. Pochlaniają ją i zapewniają swietną wentylacje plus antyalergicznosc. I jak doggi pisala nie odksztalcają sie. Dlatego sa w lozeczkach dzieciecych tak czesto przesikiwanych Mozna kupic od 70zl.
Karpanna ja zas nie kupuje. Mialam jedne z apteki a drugie z Ascota i dla mnie te gatki to tragedia. Wywalilam w szpitalu do kosza i u mnie sprawdzily sie zwykle bawelniane.
Laski nie nakrecajcie sie z brakiem pokarmu po cc! Pierworodki przede wszystkim. Ja laktator pozyczylam od kolezanki i nigdy nie uzylam. W ciazy zero siary a po cc od razu mleko bezproblemowo Moja sąsiadka miala teraz cc w 37tc i tez od razu mleko. Zalezy indywidualnie.
Karpanna ja zas nie kupuje. Mialam jedne z apteki a drugie z Ascota i dla mnie te gatki to tragedia. Wywalilam w szpitalu do kosza i u mnie sprawdzily sie zwykle bawelniane.
Laski nie nakrecajcie sie z brakiem pokarmu po cc! Pierworodki przede wszystkim. Ja laktator pozyczylam od kolezanki i nigdy nie uzylam. W ciazy zero siary a po cc od razu mleko bezproblemowo Moja sąsiadka miala teraz cc w 37tc i tez od razu mleko. Zalezy indywidualnie.
Ostatnia edycja: