reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
sprite, sprawdzaj codziennie OLX, ja tak robiłam, jak szukałam regału z Ikei, aż jednego dnia rano bach, jest i wio po niego I wpisuj różnie nazwy, bo czasem ludziom się walnie literówka i się nie pokazuje oferta w wyszukiwaniu ;-)
Ostatnia edycja:
sprawdzam codziennie. nawet kilka razy. ale rzadko pojawia się coś z mojej okolicy. a na wysyłki większość nie chcę się zgodzić. zresztą mi też średnio pasuje wpłacić komuś kasę na konto bez żadnej gwarancji (proszę o wystawienie na allegro, ale zazwyczaj jest odmowa).
Hej. Ja wczoraj na olx upolowałam fotelik samochodowy z poduszką spłycającą, wkladką dla noworodka, budka zamykana jak w wózku i nakryciem na noż za.... 31,01 zł. Już mamy go w domu. Teraz poluję na leżaczek fisher price.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
sprite, a nie masz nikogo, kto "w Polskę" jeździ? U mnie np. teść jeździ po całym Śląsku, więc mam duży zakres poszukiwań, tata jeździ w trasy do Białegostoku przez Warszawę, więc tam też szukam...
Szukam tez stojaka do wanienki. Bydgoszcz slaba jest w olx wiec jak cos sie uda to prawdziwe szczescie.na allegro tez slabo a to tak fajnie jak mozna cos najpierw obejrzec no i nie placic za wysylke.
Jakie majtki siatkowe kupujecie? Z neta?
Jakie majtki siatkowe kupujecie? Z neta?
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
karpanna, ja majty z neta, ale z odbiorem osobistym. Stojak też mam do bani, poprzedni miałam fajny, wysoki, ale następni właściciele złamali i teraz dali niższy... No trudno, przeboleję
reklama