reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Biustonosze dla karmiących można kupić w sklepie z akces dziecięcymi(w Krk np. entliczek), h&m, czasem w normalnych sklepach bieliźnianych, allegro (choć lepiej przymierzyć)...o i tego mi jeszcze właśnie brakuje:)
karpanna ja miałam sporo rzeczy po młodym, różnica 2 lata :)

reklama
Ja mam ze 2 staniki z Canpola, faktycznie szmatowate ale na noc czy po domu w sam raz. Mam też jeden taki wypasiony, kupe kasy za niego dałam ale już nie pamiętam gdzie. Dostałam też jeden od koleżanki, powinien być dobry.

Minky też sobie zamówię bo dostałam wypłatę. Lepiej kupić z wypełnieniem czy bez, poradźcie dziewczyny, które już kupiły bo nie wiem. Wiem, że niby rodzimy w zimie ale np. Nina do tej pory używa swoich kocyków do przytulania i spania więc nie wiem czy lżejszy nie będzie lepsy.

Stokrotka- ja z Wrocławia, też będę mieć córę. Mam już sporo ubranek od znajomych, a jeszcze jestem umówiona z koleżanką że będę mogła za grosze od niej odkupić. Jak chcesz to się mogę z Tobą podzielić, już teraz chyba mam za dużo na te pierwsze miesiące, a znając mnie to nie będę sobie mogła odmówić i jeszcze trochę nakupię. Napisz na priva to się jakoś zgadamy.

Ostatnia edycja:

Załączniki

• minky.jpg
    minky.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 56
agulqa, kupiłam dziś to łóżeczko co Ty chcesz też kupić - Pino.
Nic więcej nie mam, może kilka za dużych ciuszków (dostałam od teściowej ciuszki jeszcze po mężu i szwagierce :-)) ale już coś :-)
Od poprzedniego tygodnia chodzę do szkoły rodzenia i położna powiedziała,że jak mamy zamiar malować pokój, malować lub kupić nowe łóżeczko to czas najwyższy, żeby zdążyło się wszystko porządnie wywietrzyć, no to zamówiliśmy :-) a z remontem czekamy na fachowca ma przyjść do końca października, musi postawić ściankę działową, później sami odmalujemy skosy na jaśniejszy kolor, żeby rozjaśnić pokoik. Chcemy też zamówić kogoś, kto namaluje nam jakieś dziecięce wzorki na ścianie, bo ja i mąż to całkowite beztalencia plastyczne jesteśmy.
Aaaaaa zapomniałam przecież jeszcze zamówiliśmy komodę i regał :-)

laydeek bikini cudne ;) i zgadzam się,że za granicą są lepsze ciuszki ;D ja z koleżanką będziemy wspolnie zamawiac dla naszych maluchów ubranka ze strony angielskiej F&F, są po 2 funty ubranka, zestaw 5 spiochów 3 funty..ahhhh ;-) ale pierw poczekam,bo dostane ze 3 torby ciuchów od kuzynki za miesiąc ;) zobacze co tam jest i podokupuje potrzebne rzeczy. Nie można teraz zbytnio dużo,bo dzieciaczki bardzo szybko rosną rzez 6 mc i nie oplaca się kupować tony ciuszków... choc korci..;)

yggam 1 , też kupie taki kocyk minky,bo są cudowne i z tego cały zestaw do łóżeczka!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja w tym tygodniu też będę zamawiać łóżeczko, bo mama zadzwoniła że już mogę. Tylko nie mogę się zdecydować na wzór i kolor pościeli.

Sprite ja chce powiedziec wszystkim ze jesoi juz maja nam cos dac to niech dadza albo kase albo cos dla dzidzi

Karpanna to masz juz duuuzo ;-)

Nulini no dokladnie, my tu o rzeczach dla dzieci a my same potrzebujemy sporo

Ja ze stanikiem tez czekam bo pewnoe cycki urosna jeszcze :p

Goferek na allegro? Jaki kolor? Materacyk tez juz masz? Jak dojdzie daj znac czy spoko jest :-D wstaw linka ;-)
Widze ze z mebli calkiem sporo ;-)

reklama
Do góry