reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
goferek u mnie identycznie rzeczy dla Gniewka upycham w łóżku,ale już się nie mieszczą i też muszę zamówić szafę i komodę i poprasować i poukładać jego rzeczy,tylko mój mąż nie zgadza się na kolor szafy,a ja nie odpuszczę i mamy pat :-D

Mój mąż w końcu się zainteresował i powiedział że mam zrobić listę zakupów i zamawiać puki mam siłę bo on tego nie zrobi bo się nie zna a potem tylko będę krzyczeć wiec mam pozamawiac wszystko (nawet ma mi laptopa z susharni przywieźć żebym nie musiała na telefonie) więc super ze sam wyszedł z tym ze juz pora na zakupy ale oczywiście też mnie zestresiwal bo stwierdził że mam bardzo nisko brzuch ale kit jutro wizyta i zobaczymy co tam ciekawego
Ha pościel robie całą minky i bawełna do tego ochraniacz i spróbuje rożek zobaczymy co to wejdzie ;)

Bada a co to za kolor ze mężowi Sue nie podoba?

Pier******* Poczta Polska. Zamówiłam te reczniczki co Nulini linka wrzucała. Cały dzien siedzę w domu. Mąż wraca z pracy i przynosi mi awizo ze skrzynki. Tym piep***nym listonoszom nie chce się paczek nosić i z góry wrzucają awiza do skrzynki!!! To już nie pierwszy raz. I co?? Jutro muszę dylać na pocztę, by odebrać przesyłkę!!! Za co my kurna płacimy!!! Ciśnienie mi się podniosło. Powiem Pani na poczcie co o tym myśle, a i tak następnym razem bedzie to samo!!

Wiem, że nic nie wskóram :( Ale jest to wkurzające! A gdybym tak (odpukać) chora była czy co i nie mogła odebrać? A oni przesyłki zostawiają w agencji pocztowej która czynna jest w godz 8-16. Godziny w których maz jest w pracy.

LayDeeK a to u nas listonosz nie nosi paczek do paczek z poczty polskiej jest rozwoziciel specjalny z autem z napisem poczta polska taki ala kurier

reklama
Do góry