reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja dzis dowiedzialam sie ze dostane ciuchy po rocznym synku kolezanki. A jeszcze mam sporo unisex po mojej corze wiec za duzo nie bede miec do zakupu:)

Laydeek zgadza sie:) Sama o tym pisalam. Mama na strychu trzymala wsio po mojej siostrze. Zabawki i ciuchy z USA. Jak nowki:) A zabawek niektorych dalej w PL nie widzialam:p

Ostatnia edycja:
reklama
Moja mama dzwoniła właśnie ze udało jej się kupić kombinezon dla Stacha 65cm wiec nada się na zimę akurat, ciesze się ze to mi odpada z zakupów :)

ech, ja też nic jeszcze nie mam. ale myślę, że w grudniu ogarnę. a w przypadku świąt się nie martwię, bo każdy zrozumie, że teraz są ważniejsze wydatki. u nas powoli i tak się odchodzi od prezentów. tylko dzieciakom dajemy, więc luz. z dorosłymi można się dogadać, że w tym roku "nie wymieniamy" się ;-)

Oprócz ubranek mam posciele, przescieradelka, kupiłam smoczusia, butelke, komplet do obcinania pa/urkow, szczotke do wlosów tetry i flanelowe pieluszki. To juz cos bo przed chwila nic nie miałam.

karpanna, to już całkiem dużo masz :tak:

agulqa,
no właśnie, same tetry ok. 60zł, same ręczniki też 60zł, a gdzie kosmetyki, podkłady i inne pier.doły dla nas do szpitala... Ech...

reklama
Agulqa_b ja te Zakupy odkładam i odkladam bo boje się za to zabrać :/ tyle pieniędzy, wybierania wszystkiego Grrrrrr

Nulini ja nawet ciuchów nie mam, tak namacalnie tylko podgrzewacz :p noni łóżeczko i foteliki ale to tylko dlatego ze po oli ;)

Sprite ja chcę mieć w grudniu juz spokój i nic nie kupować, ewentualnie pościel poszyc dla dzieciaków i nara ;) ale dlatego że wiem jak się czuję teraz o co będzie za dwa miesiące jak juz tak naprawdę ostatki ciąży będą się gdzieś zaszyje i będę błagala o koniec tego wszystkiego :p

Karpanna wow to już całkiem ładna kolekcja :)

Do góry