reklama
goferek
Fanka BB :)
LayDeeK, u mnie listonosz robił tak samo i za każdym razem jak szłam na pocztę po przesyłkę to pisałam na miejscu reklamację, którą dyktowała mi pani z okienka :-) efekt był w końcu taki, że zmienili mu rejon i skończyły się takie akcje.
agulqa_b
Goferek aaa to ja chce 140/70 i biale bez misia zadnego zeby dluzej sluzylo ;-)
kasiekz
Bada a co to za kolor?
Karpanna ja mam ten minky wiekszy z wypelnieniem. Moja 2latka dalej pod nim spi i bedzie jeszcze kilka lat
Ja na wiosce mieszkam wiec tu listonosze autem jezdzą i wsio dostarczają Moja kochana listonoszka wie tez ze od 13.00 spimy i wtedy nie dzwoni a wrzuca za plot
Karpanna ja mam ten minky wiekszy z wypelnieniem. Moja 2latka dalej pod nim spi i bedzie jeszcze kilka lat
Ja na wiosce mieszkam wiec tu listonosze autem jezdzą i wsio dostarczają Moja kochana listonoszka wie tez ze od 13.00 spimy i wtedy nie dzwoni a wrzuca za plot
Ostatnia edycja:
Jest dokładnie tak, jak LayDeek doczytała. List nie służy do przesyłania większych rzeczy, listonosz nie ma obowiązku nosić listów w gabarycie B, a jeśli to robi, to tylko z dobrego serca ;-) Jest cała masa innych rodzajów przesyłek, z których sprzedawca takich rzeczy, jak ręczniki powinien korzystać, a z oszczędności tego nie robi, by zachęcić tańszą przesyłką... Paczki są dostarczane przez kurierów... wiadomo, jaka cena, taka jakość usługi. Wybaczcie ten "obrończy" ton mojego wpisu ;-) Poczta to mój pracodawca, co prawda nie pracuję przy obsłudze klienta, ale od tego zaczynałam i coś tam jeszcze pamiętam
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
No i za tydzień znów polowanie w Lidlu, na szczęście ominie mnie wojna, bo większość się rzuci na kombinezony, a ja będę walczyć o golfy ;-)