reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

agulqa świetna ta sowa :-D

Wy tu wyliczacie, co jeszcze zostało, a my nadal nie mamy NIC! Jedynie spisuję sobie pomysły. Miałam dostać ciuszki i chustę od koleżanki, ale zadzwoniła, że jej bratowa w ciąży i jej zostawi, trochę smutno :-(

reklama
Agulqa super ta sowa. Mój mąż ciamajda piżamę rozdarł ostatnio na rękawie. Może flanelę w kratkę Ci podesłać;-) Bo ja nienawidzę szyć i jak mam guzik przyszyć to chora jestem. Wolałabym ogródek przekopać.

Doggi a mam jeszcze spodnie do skrócenia i jeszcze kilka takich robót tego typu. Bo jak już mam przyjechać taki kawał to przecież nie z jedną piżamą:-D

Emilchen szkoda. :-( zawsze mogla dac chociaz malutkie i bys oddala. Taki maluch raczej za duzo nie zniszczy :-(

Tasia bardzo chetnie :-D szkoda mi kasy na materialy wiec biore podarta koszule Ł i stare przescieradla :p

No wiec mam juz sowe Ł i sowe R :-D

Przepraszam za post pod postem, na tablecie jak chce edytowac to nie moge dodac fotki :-(

Załączniki

• 1412257997855.jpg
    1412257997855.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agulqa słodkie te sówki :tak: A propos sowy, byłam wczoraj w galerii Auchan i zauważyłam, że powstaje tam cukiernia Sowy, którą tak chwaliłyście, będzie okazja spróbować tych torcików, bo to chyba pierwsza w Białymstoku.
Strasznie mnie ten zakupowy wątek nęci i korci, nie miałam zamiaru kupować niektórych rzeczy, dopóki ich nie zobaczyłam u Was :rolleyes2: Muszę się jakoś ogarnąć, bo z ubrankami to już na pewno przesadziłam... dostałam i kolejne osoby się odzywają, co chcą oddać, po córce dużo uratowałam, trochę kupiłam, bo jakoś za złotówkę to oprzeć się nie mogę...:eek: Teraz ten kocyk mi się spodobał... :cool:

Nulini mialam obie wyciete i zszyte. Dzis wypychalam i w sumie najgorsze bo skrzydla oczy o dziob robilam. Ale jestem z siebie dumna. Szkoda ze nie mam rozowego materialu bo zrobilabym sowe mame ;-)

Agulqa_b extra!!!

Unita łuchuchuchu jak tylko otworzą tą cukiernie to polecam biegiem się do niej idąc :D

Agulqa_b weź jakąś "starą" rzecz siostry Ł, na sówke jak znalazł :D

reklama
Do góry