reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Jezyk super! My z Ł dzis rano lezelismy i odliczalismy godziny ;-) on tez juz doczekac sie nie moze no i musimy jakis planogram zakupow zrobic ;-) poki co w sobote sprzatamy a w nd chcemy kupic lustro i kinkiet do lazienki :-)

reklama
Kocyk fajny, chyba zamówię. Tylko że jestem przed wypłatą i wolałabym poczekać do przyszłego tygodnia ale aukcja kończy się dzisiaj... zobaczę, może naruszę debet dla tego kocyka.

Ja też tylko prześcieradła, ręczniki mam po Ninie, poście i poszewki też. No i kocyki kupić trzeba, rożek, i torbę na pieluchy na ścianę (chociaż może mam po Ninie, muszę poszukać). I kosmetyki dla siebie i bobasa.,

Susel jeżeli chodzi ci o te minky to się nie martw. Jest też druga aukcja która kończy się za 7 dni na te same kocyki. A w ogóle to ją je oglądałam ze 2 miesiące i oni cały czas dodają te kocyki więc nie ma strachu.

Czy w auchanie dostane dobre tetry? Moze jakies kocyki beda miec? Kosmetyki kupie dopiero w grudniu. Drobiazgow do kupienia duzo jeszcze no ale my zaczynalismy od zera.

Elutka ja właśnie też listę muszę zrobić, bo wydaje mi się że wszystko prawie mam ;-) A prawie robi różnicę.

U nas okazuje się, że materac do łóżeczka będę musiała kupić nowy, bo ten Dominika mocno wygniotła, a ostatnio jeszcze wymiotowała strasznie. Kupiliśmy jeden z tańszych, więc liczyłam się z tym, że przy drugim może być do wymiany. Ale na początek mamy kołyskę.

Do tego pokrowce na przewijak, bo cerata popękała na boku i brzydko wygląda, no i dla mnie te higieniczne pierdoły.

Ojjj ja to musze kupic wozek, wanienke, przewijak itp itd. W sumie wszystko poza ubrankami :p

Uwaga skonczylam szmacianke przytulanke dla Roberta. Moze szalu nie robi ale dla mnie i tak jest rozkoszna ;-)

Załączniki

• 1412246643001.jpg
    1412246643001.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 44
reklama
agulqa, świetna ta przytulanka!!! I jaka radość, że własnoręczna!!! :-D

Ej, pozabijam Was!
Zaraziłyście mnie tymi kocykami MINKY, oglądałam, kilku sprzedających ma je w Częstochowie, 48zł za rozmiar 75x100cm z wypełnieniem to dużo? :-D

Do góry