reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
U mnie nie było ani kołysanek ani nic, tylko pozytywka ustawiona na 10 minut i wystarczało ;-)

agulqa, co trzeba zrobić, żeby odebrać te koty z PEKAO? Czy dam radę odebrać za mamę czy ona musi jechać osobiście???

Nulini u mojego mlodego to samo. Raczej ladnie zasypial

Nulini 10potwierdzen, musi byc wlasciciel karty z ktorej sie placilo no i musi miec ta karte ze soba

Podjechalismy dzis do znajomego Ł bo obiecal jakies ciuszki dla mlodego po swoim synku. No i dostalismy dwie siaty ubranek. Niektore zniszczone, inne mniej. Ale w sumie wyjdzie na to ze z ciuszkow jakies pojedyncze rzeczy bede musiala kupic. No i kosztowalo nas to czeropak browara :p

Śliczne te kocyki Minky .choć dla chłopców gorsze kolory. Czy one są grube, bo .szukakm ko:-) cyka nak .zimę. ci
eńszy mam z, polarku kremowly z kKubusi
em Puchatki
em. Cos mi t'ablet dziwnie pisze. So:-) rki

Karpanna ją po prostu zamówiłam z wypełnieniem bo można też taki bez, który będzie cienszy. Ale nawet taki z wypełnieniem nie jest przesadnie gruby chociaż przez ten materiał minky wydaje się cieplutki.

Agulqa_b to wam też się udało :) super :)

Yggam no ten materiał jest super jak zamówiłam na pościel dla Oli i przyszedł to pół dnia się do niego tuliłam ;) milutki i vieplutki, cała pościel dla Oli o Stacha zrobię z.minky i bawełny bo na zimę super!

reklama
Doggi no powiem Ci ze przejrzalam dokladnoe. Rozne, jedne mniej drugie bzrdziej zniszczone ale ogolnie sa ok :-) smierdza fajkami :-\ ale wypiore dwa razy i dadza rade. No i jest sporo pajacow i spiochow czego ja nie mialam. Kilka body. I sliczna zimowa czapa :-) jakies dwie bluzy i kaftaniki wiec mega sie ciesxe :-)

Do góry