reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Wiadomo ze niektóre rzeczy zniszczone ale ważne ze choć trochę do przodu, tym bardziej ze mi np szkoda kupować bo pierwsze 3miesiace dziecko tak rośnie ze czasem z dnia na dzień rzeczy małe. Prxy oli połowy rzeczy nie zdążyłam jej ubrać np juz były za małe :(

reklama
Agulqa_b zawsze możesz też "golarką" do ciuchów przejechać ja kupiłam jakaś za 15 zł i zawsze jak materiał robi sie juz nie teges, kulki die na mim robią, i dziwnie wlochate się robią ciuchy to raz raz przyjadę maszynka i gotowe :) i wyglądają dużo lepiej :)

Doggi tez myslalam o tym :-) tez gdzies w torbach mam taka golarke, mama kiedys mi dala. Bardzo przydatna rzecz.

A to wspomniana wczesniej zimowa czapa

Załączniki

• 1412234416321.jpg
    1412234416321.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 34
Mi chyba został do kupienia tylko jakiś ręcznik i rzeczy pościelowe..młody miał łóżeczko 140/70 a teraz będzie 120/60 więc prześcieradła będą za duże poza tym już się średnio nadają..

reklama
Ja potrzebuję tylko ręczniczki kąpielowe i pieluchy tetrowe, oprócz tego - mam absolutnie wszystko z ciuchowej wyprawki ;-)
Zostają kosmetyki i drobiazgi :-D

Do góry