reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Eee, ja to nóżkę malutką mam, przed odchudzaniem 39, później 38, teraz znowu "urosła" do 39 i mam nadzieję, ze się skurczy do 38, bo mam za dużo fajnych butów...

reklama
Ale wielki stopy ;-) ja mam takie 37/38 mąż 42 więc młody nie ma po.kim mieć dużych stopek :-D za 2,5tyg kończy 2 latka i ma 21/22 ciuszki na 86

Na też dzisiaj nawiedzilam lampka. ..3 pary legginsow, bluzka ciążowa, sweter...i uwaga trafiły mi się ciążowe pirtki w stanie idealnym z Gap'a! Jeszcze troszkę za luźne ale za miesiąc powinny być akurat :-D

Ja też mam małą nogę 37/38. Z tym że mam bardzo wąską i z butami problem.

Elutka rzeczywiście drobny Twój Synuś. Dominika dziś skończyła 18 miesięcy i nosi 92/98. Ale tak jak pisałam mąż wysoki (190cm).

Moja starsza córka dziś "ubiera" lalkę w małe ubranka. wygląda to tak, że pokazuje co ubrać i ja muszę przebierać. Ale ma powiedziane, ze to ubranka "Dzidzi"

Doggi, Goferek ja tam kupowałam całą wyprawkę dla Konrada i było taniej niż w sklepach, Nie pamiętam jak się ceny miały z netem. Co do strony to i tak mnie dziwi, że mają bo za Konrada czasów nawet tego nie mieli. To jest typowa hurtownia i nie są nastawieni na handel w necie. Ja będę 6 lub 7 więc powiem Wam jakie są ceny. Jeżeli interesuje Was coś konkretnego to dajcie znać, zobaczę czy jest i po ile.

Doggi mi właśnie Tommee Tippee się spodobało bo podobne do piersi i jakoś tak przypadły mi ich produkty do gustu :)))

reklama
Do góry