reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi wiem wiem, ale szukam wlasnie kogos kto ma sporo rzeczy roznych a nie np tylko posciele. Chce zalapac sie na jeden koszt wysylki
Bada dzieki
Bada dzieki
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
agulqa, tak samo robiłam przy Tosi, szukałam kogoś, kto miał wszystkie niezbędne rzeczy i u niego kupowałam, tylko że odbierałam osobiście, bo mam w Częstochowie od groma sprzedawców handlujących rzeczami dziecięcymi
A ja takie rzeczy jak rożek, kocyki itp. muszę kupić w sklepie, chcę dotknąć przede wszystkim jakiej to jakości jest.
Mam tak samo!
agulqa_b
Nulini ja wlasnoe tu nie moge znalezc za duzo :-(
Dziewczynu z Torunia i Budgoszczy moze u Was sa jakies hurtownie z rzeczami dla dzieci gdzie jest WSZYSTKO i ceny przystepne?
Dziewczynu z Torunia i Budgoszczy moze u Was sa jakies hurtownie z rzeczami dla dzieci gdzie jest WSZYSTKO i ceny przystepne?
bada m.
ten allegrowicz ,u którego wezmę kocyk ma bardzo duży wybór,ale nie wiem jak ceny MATEX Dwustronny Ciepły Kocyk Lovi 100% Bawełna (4570184899) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
W Bydgoszczy jest smyk hurtownia na ul. nowotorunskiej i akpol na gdanskiej ale jak z cenami to nie wiem bo jeszcze nie byłam.
Mam pytanie odnośnie kombinezonów na zimę. Nie wiem czy kupić gruby mocno ocieplany czy cieńszy taki pluszowy. Synek będzie wożony w miękkiej gondoli ktora ma przykrycie do tego kocyk no i nakrycie wózka.
Może coś doradzicie. Może cieńszy a jak bardzo zimno założę sweterek dodatkowo. Rozmiar to chyba 62 jak dzieci rodze 57cm.
Mam pytanie odnośnie kombinezonów na zimę. Nie wiem czy kupić gruby mocno ocieplany czy cieńszy taki pluszowy. Synek będzie wożony w miękkiej gondoli ktora ma przykrycie do tego kocyk no i nakrycie wózka.
Może coś doradzicie. Może cieńszy a jak bardzo zimno założę sweterek dodatkowo. Rozmiar to chyba 62 jak dzieci rodze 57cm.
reklama
bada m.
karpanna tak jak piszesz,wystarczy cieńszy kombinezonik,a rozmiar 62 będzie ok.