reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Na firanach i zasłonkach się nie znam więc nie pomogę.
Co do stanika to pewnie będzie musiał być większy, najlepiej kupić tak do miesiąca przed porodem i tylko jeden, na próbę. Jak już będziesz znała rozmiar po porodzie to dokupisz na bieżąco.

Pieluch tetrowych miałam przy Ninie ze 20 sztuk, większość została nieużywana więc nie będę dokupywać. A flanelek miałam ze 3, głównie do kładzenia na przewijaku.

Termometr miałam taki bezdotykowy, w sumie chyba tani ale niestety szybko się popsuł. Teraz poszukam jakiegoś lepszego ale ceny po 150 zł są trochę za duże...\

Rozmawiałam wczoraj z koleżanką koleżanki, która miała mi odsprzedać ubranka po córce. Temat aktualny, umówiłam się z nią na koniec miesiąca, mam podjechać i wybrać co mi się podoba- ona mi to wyceni a ja zdecyduję czy wezmę. W ten sposób będę miała załatwioną dużą część początkowej wyprawki. Sama dokupię nowe tylko to co mi się będzie jakoś super podobało:-)Ale kocyki kupię nowe, Nina swoich jeszcze używa, kupię ze 2-3 sztuki, takie z cienkiego pluszu.

reklama
Ostatnia edycja:
Bada świetny ten kombinezon.

Ja byłam wczoraj w lumpku i pełno było body za 1-2 zł no ale mam tego pełno więc się opamiętałam. Kupiłam tylko dla Dominiki piżamę-pajaca za 2,5 zł co prawda chyba taka na styk rozmiarowo, ale aż żal było nie brać, tym bardziej że w jej rozmiarze to już trudno pajace upolować. A i jeszcze spodnie po domu kupiłam dla Domi za.... 0,50zł:tak:- fakt widać, że noszone no ale do wiecznej zabawy na podłodze akurat

Bada super kombinezon! Musze sie wybrac na szmaty jak młody wyzdrowieje i pojdzie do zlobka. Tez wlasnie kombinezonu mi brakuje.

Agulqa ja na razie zanim to gniazdo uwije to musze sie uporac z wszechobecnym balaganem np w garderobie i wielszosci szafek.

reklama
Do góry