reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ja miałam 3 i użyłam ich dosłownie kilka razy, głównie jak szliśmy na jakieś szczepienie to na niej kładłam Nikole i Tymka żeby na zimnym przewijaku nie leżeli.

Ja identycznie jak Alecta, miałam 3 sztuki flanelowych pieluch i używałam bardziej jako kocyka czy podkładu. Dostałam je w "spadku" od koleżanki i teraz nie mam zamiaru kupować nowych. Tetrówki też jeszcze mam, nawet kilka nowych.

Megami ogolnie nie planuje do wielorazowek uzywac, chce wklady. Ale roznie bywa, w razie w jak wszystko zasikane bedzie to moze sie zdarzyc ;-)

To juz wiem mniej wiecej. Dzieki ;-) o ulewaniu pamietalam przy odbiciu i karmieniu. Mama przy mlodym tak robila. Flaneli nie miala w ogole

Ja miałam same tetrowe i do tej pory mam, teraz jako szmatki do wycierania szkła (pięknie się błyszczy po tetrze ;))

Właśnie sobie oglądam chusty i aż słabo mi jakie drogie sku****yny

Ja mialam 6-7szt. flaneli i uzywalam u lekarza czy tez kladlam na przewijak po kąpieli. Ogolnie zawsze flanela lezala na przwijaku:) Tetrowych mialam 15szt.i uzywalam do wanienki. Na nią kladlam bobasa oraz robily jako szmatki po ulaniu itp.:)

Ja miałam same tetrowe i do tej pory mam, teraz jako szmatki do wycierania szkła (pięknie się błyszczy po tetrze ;))

Mój tata nam podkradał do mycia samochodu :-D
A o chustach nawet mi nie mów!!!!!!!!!!!!!!
Regularnie oglądam na klubie na Fejsie i normalnie nie mogę wyjść z podziwu, że kogoś stać na 900zł za kawałek materiału!!! :szok::szok::szok:
W głowie mi się to nie mieści!!!

reklama
Nulini no ja jestem przerażona chciałam odkupić od mojej koleżanki bo miała jakaś fajną w nazwie z lamb ale już sprzedała swoją ;( a ja nie mam ochoty tyle siana płacić za (jak piszesz) kawałek materiału ;(

Do góry