reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Unita, jak na razie ja jestem zadowolona z getrów, ale mam je dość krótko.
Panel na brzuch super się trzyma, nie obciska, wyprane nie farbowały, nie zmieniły koloru, ani się nie zmechaciły, oby tak dalej :)

reklama
no właśnie mnie te kółka też zastanawiają. super tu na promenadzie wyglądają, ale w praktyce a naszych chodnikach? hmmm.. chyba średnio.

ja nosiłam młodego w foteliku-nosidełku po sklepie. oj to były CIĘŻKIE chwile ;-) no i właśnie w tym problem mojego obecnego wózka-po pierwsze cholera za ciężka i za duża na zakupy, a po drugie nie mam adaptera na fotelik żeby zamontować. stąd mój przyszły zakup fotelika recaro na spacerówkę maclarena, bo drugi raz nie będę taszczyła fotelika w rękach :no:

jeżeli ten kosz na tak krótka wystarcza, to u mnie raczej odpada. w sumie kołyska też by się przydała taka z obniżanym materacem, żeby siadające już dziecko nie wyskoczyło mi z niej. raczej szkoda będzie mi półroczne dziecko przenosić do innego pokoju, a ja naprawdę nie zmieszczę łóżeczka w sypialni :-(

Nulini, no tak, nie pomyślałam, że tak można rozwiązać ten problem haha :cool2:

Nulini ja miejsca przez lozeczko tez nie bede miala, ale mlody bedzie z nami niecaly rok. W sensie ja chce by nawet maks pol roku. Pozniej pojdzie do siebiw bo jak wroce do pracy to juz nie moze spac z nami w sypialni

Sprite dla mnie one wygladaja na kieoskiej jakosci plastik. Ale nie czytalam opisow bo kolka dla mnie odpadaja.

Kasiek znajomosci brak ;-) a podoba mi sie chocby po to ze moge spac z dzieckiem w lozku np na wyjezdzie bez obaw ze je zgniote ;-)

Emilchen mozesz nosic dziecko w tym foteliku ale to wtedy mega niewygodme i ciezkie

Sprite, co do wozeczka warto by bylo zmacac jego amortyzacje, a kola jak kola z materialu spoko (kauczukowo-gumowe), jak nie będziesz jeździć po polmetrowych zaspach to pojedzie po sniegu spokojnie ... najlepiej poszukac opinii w necie.
Waga niezla tego wozeczka pytanie jak z jakoscia materiałow.
Jak trudno sie dokopac do opinii to ja te 2 tys zainwestowalabym w bardziej sprawdzona marke.

ok na forum gazeta pl. piszą że to są tandetne wózki, a ich waga i wymiary jest przekłamana, ogólnie plastik fantastik, taka podwieźdupka do galerii Wózki CAM - jaka jakość??? - Wózki Dziecięce - Wózkomania - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl. Czyli odpada jak dla mnie całkiem.

Emilchen, ja przy Tymku się tak zrobiłam że fotelik, żeśmy nosili bo nie mieliśmy adapterów na stelaż i nigdy więcej. Teraz jak ogladam wózki to obowiązkowo musi być adapter do fotelika (wtedy na zakupy wrzucasz stelaż do samochodu i w sklepie wpinasz fotel i masz z głowy) Nie przerzuca się tego dziecka w koszach na zakupy itd

Ostatnia edycja:
emilchen, ja przy Tosi miałam gondolę w formie wkładki do spacerówki, więc nawet nie wiem, jaki był jej rozmiar :baffled: Ja fotelika samochodowego używałam jako nosidła, do sklepu czy przychodni brałam Młodą w foteliku :tak:

Sprite, ja właśnie miałam fotelik wpinany w stelaż i brałam sam stelaż do sklepu i wpinałam fotelik :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Bada super zakupy, ale Alicjowe śniegowce mnie użekły i dla mojej Alutki bym takie kupiła super słodkie :-D

w końcu też zakupki porobiłam jakis czas temu :-D

20140902_155928.jpg20140902_201319.jpg

Załączniki

• 20140902_155928.jpg
    20140902_155928.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 36
  • 20140902_201319.jpg
    20140902_201319.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 41
Do góry