reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ja mam płozy do łóżeczka przykręcane, że właśnie robi się kołyskę. Przy Tosi stwierdziłam, że bardzo chcę kołyskę, przykręciłam i pierwszego dnia po powrocie ze szpitala odkręciłam :-D

ja muszę mieć kołyskę (chcę znaczy się), bo do sypialni niestety nie zmieści się łóżeczko :-(. a z nami spać niemowlę nie może, bo w środku nocy przychodzi młody.

kasiek, i dziecko takim pasem jest owinięte? hmmm...

Tasia, zgrabny ten kosz. idealny do mojej sypialni, ale ta cena... :shocked2:raczej tak do 200 zł planuję wydać o ile to w ogóle mozliwe... :zawstydzona/y:

Sprite moja siostra właśnie dała coś ok 200 zł (na początku 2013 r) za używany w stanie idealnym więc możesz szukać, może i Tobie uda się upolować

oooo to super! a na ile taki kosz wystarcza? pewnie mniej niż pół roku, bo chyba jest mniejszy od standardowej kołyski, co?

Sprite, ja przez lozeczko nie będę mieć prawie w ogóle miejsca w sypialni, ale chce zrobić tak, że lozeczko będzie stało "przytulone" do mojej strony łóżka i będę miała Gutka na wyciągnięcie ręki, bo do nas też Młoda przychodzi...

reklama
Do góry