reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Femme widziałam już kiedyś ten pokój...zresztą ja cały czas śledzę deccorie itp. Zawsze można coś fajnego podglądać :-)

reklama
Bada ojjj ja tez. Moze dzis wjade jak bede w galerii. Chociaz juz nie moge sie docxekac jak pojade do auchan w bydgoszczy ;-) tam tez fajne ceny :-)

Nulini ja tez widzialam w tesco nowa kolekcje. Ale za 3pary body (niekopertowe) nie dam 65zl...

Ja póki co tylko w lumpie jak trafię na coś fajnego to biorę :-) ale powoli zaczynam mieć chęci na zakupy :-) ale jeszcze bardziej teraz mam parcie na zrobienie pokoju :-D

Zakochalam sie w tym wózku!!!!
ImageUploadedByForum BabyBoom1410770354.181796.jpg

Wózek Tako City Move z kolekcji Marine. Cena tylko powala :(

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1410770354.181796.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1410770354.181796.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 32
laydeek ja na poczatku byłam wielka fanką Tako, własnie city move ... ale jdnak doszlismy do wniosku że za kobylasty i za cięzki jest ;-) jak na moją krzepę :-p

Laydeek- super wózek. Tako mają dobrą opinię:) miałam dama dla Cypka, ale niestety nie był mój i musialam go oddać. A szkoda bo mi odpowiadał.

Dziewczyny super wasze zakupy. U mnie bez zmian, ani jednego ciuszka.

Nie jesteś sama ;-)

Tesco niestety drogie, dopóki nie mieli tych swoich kolekcji, to tanio było, a teraz ciuchy nawet damskie w cenach ze znanych sieciówek :eek:
Ja u nich kupuję dopiero, jak jest przecena przeceny, bo pierwszą przecenę też mają słabą :dry:

reklama
jeżyk, Nulini ja też bez ciuszków, mebelków i sprzętów dla malucha :sorry2: nie mamy dosłownie nic na razie, ale czekamy do listopada/grudnia...

Do góry