reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ja mam z fisher price taki i do tej poru młody lubi sobie w nim siedzieć lezaczek.jpg
i drugi bright star, ale on się jedynie na początku sprawdzabright.jpg

Załączniki

• lezaczek.jpg
    lezaczek.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 28
  • bright.jpg
    bright.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 28
też mam leżaczek fishera i młody do tej pory w nim lubi siadać, szczególnie jak się wspomni, że to dla dzidiusia :-D:-D:-D

Ja poki co nie mam zadnego lezaczka i narazie nie planuje kupic, mamy wieksze wydatki i wazniejsze typu wozek i lozeczko :p

Dzis Ł jechal do klienta spisac umowe wiec pojechalam z nim zeby pochodaic po lumpkach. Jaki moj szok byl jak zadmego na wage nie znalazlam a na sztuki to body po 8-12zl i przyniszczone. No masakra jakas totalna.

Sobie za to kupilam stanik 85E...

Ja z leżaczków to miałam ten Bright Stars, bardzo fajny, mięciutki, wygodny ale Nina nie przepadała za leżeniem w nim. ALe na przykład jak pożyczyłam go szwagierce to jej mała bardzo lubiła w nim leżeć.
Jeżeli chodzi o muzyczkę to miałam i nakręcaną karuzelę nad łóżeczko i taką gwiazdkę, która grała i wyświetlała przewijające obrazki na ścianie. I muszę przyznać że bardzo to lubiła. A jak już była większe to z mp3 puszczaliśmy usypianki maluszka i przy tym zasypiała.

Ja kupiłam taki, jest do 18kg, mała do tej pory w nim siedzi, mam nadzieje, że odda go w styczniu. Można zablokować funkcję bujania, regulować oparcie, są wibracje.
fa0fcc87bcfa188abe9e64034736f475.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry