reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Karpanna a dla mnie skretne kola to podstawa ;-)

Zelka moj ł liczy na to ze to bedzie jego zadanie, ale ze,pracuje czasem do 21 i dluzej to nieraz bede musiala sama ogarnac

Nulini pisalam wcześniej ale sie wykasowalo. Mam chuste Nati Baby kolor chyba fale dunaju sie nazywal. 70% bawełna 30% jedwab ale jesli wczesniej nie mialas chusty to ta na poczatek moze byc za śliska.

Załączniki

• 1410361863586.jpg
    1410361863586.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 33
gosiane, pierwszą miałam Azimi (bez komentarza :-p) a teraz właśnie chcę Natibaby. A ile za nią chcesz? Bo ja niestety nie mogę poszaleć :-( A to cudo co kupiłaś to co to? :-D

Nulini ta nowa to Little Frog tez fajna, bardziej miękka od Nati chyba. Ja za tą czerwoną jak będę sprzedawać to nie za mniej niż 230 bo ona z jedwabiem to też trochę za nią dałam wtedy. Ale te LF sa chyba lepsze na poczatek bo juz widzę róznicę, miekka a jeszcze przed praniem!

Karpanna rożek ma 80x80 lub 2 cm mniej ,ale kwadrat

Mój mąż nigdy nie kąpał takiego maleńkiego dziecka ,zresztą nie potrzebowałam-mógł szykować kąpiel i wylewać wodę :-D

reklama
Agulqa_b miałam no ktoś nam w prezencie kupił ale oli w ogóle nie interesował miała w głębokim Poszanowaniu. Zdecydowanie wygrywał bob marley do spania :)

Do góry