reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
LayDeek mebelki superowe :)))

Agulqa ja mam projektor i jeszcze e tamtym roku używałam. Jak dla mnie super sprawa. Ja jednak miałam co obrazki nie zmieniały się tylko były 2, dla mlodszychu i dla starszych. Moim zadaniem to jest dobre bo dziecko ma zasnąć a nie rozpraszać przy każdorazowej zmianie obrazka. Karuzelka też się u nas sprawdziła ale dlatego, że wybrałam taką z czarno - białymi wzorami, które najlepiej przykuwają uwagę dziecka.

Co do rożków to u mnie się nie sprawdziły. Użyłam raz i było mi niewygodnie nosić dziecko. Szybko przedstawiłam się na kocyki i zawijałam w taki sam sposób jak rożek.

Dla mnie taka huśtawka jest zbyt droga.
Kupię rożek ale to bardziej dla dziewczynek żeby mogły pewniej trzymać braciszka.
Zdecyduję się na leżaczek fisher price cudowna planeta.
Bada m. Może masz linka na te rożki ładne co kupiłaś? Szukałam takich za 11 zł i nie ma. Może skończyła się ta aukcja - szkoda.

Na allegro jest czas taniego wystawiania dla dzieci. Muszę się zabrać za wystawianie to będę miała kilka złotych na ubranka dla bobaska może.

Ostatnia edycja:
Ja rozek kupie bo drogi nie jest a moze mi przypasi. No i na poczatku chyba nedzie mi latwiej malucha trzymac.
Hustawka super ale dla mmie tez cena za wysoka, chociaz w ogole te lezaczki do tanich nie naleza

reklama
Do góry