reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi ja ogladalam seville i carera w realu. I sevilla pod budka gondoli ma odginany taki przedluzacz jeszcxe a cerare tego nie miala wlasnie... tyle ze w necie nie widzialam sevilli pokazanej z zabudowana na maksa gondola tak jzk to w sklepie zrobilam
agulqa_b
Zelka, elutka fajne zakupy. Ja moze jutro do jakiegos lumpka wyskocze ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, dzięki Ci wielkie za rozwianie mych wątpliwości
karpanna, no właśnie o Baby Mercu czytałam opinie, ale nie ma żadnych do tego modelu, który mnie interesuje, a te niepochlebne są głównie do modelu bez skrętnych kół i do tego Q7, który wykluczyłam z miejsca... A Karexa może poszukaj na Tablicy, pojedź obejrzeć, pomacać i dopiero się zdecyduj Ja mam rożek
gosiane, jakie chusty masz do sprzedania??????? Bo chcę kupić, ale tylko używaną
karpanna, no właśnie o Baby Mercu czytałam opinie, ale nie ma żadnych do tego modelu, który mnie interesuje, a te niepochlebne są głównie do modelu bez skrętnych kół i do tego Q7, który wykluczyłam z miejsca... A Karexa może poszukaj na Tablicy, pojedź obejrzeć, pomacać i dopiero się zdecyduj Ja mam rożek
gosiane, jakie chusty masz do sprzedania??????? Bo chcę kupić, ale tylko używaną
reklama
bada m.
u mnie też rożki-już kupiłam na allegro, podawałam linka