reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Doggi ja ogladalam seville i carera w realu. I sevilla pod budka gondoli ma odginany taki przedluzacz jeszcxe a cerare tego nie miala wlasnie... tyle ze w necie nie widzialam sevilli pokazanej z zabudowana na maksa gondola tak jzk to w sklepie zrobilam

gosiane śliczne kolory :tak:

zakupiłam dziś :-D

bra.jpg

Załączniki

• bra.jpg
    bra.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 28
Doggi, dzięki Ci wielkie za rozwianie mych wątpliwości :-D

karpanna, no właśnie o Baby Mercu czytałam opinie, ale nie ma żadnych do tego modelu, który mnie interesuje, a te niepochlebne są głównie do modelu bez skrętnych kół i do tego Q7, który wykluczyłam z miejsca... A Karexa może poszukaj na Tablicy, pojedź obejrzeć, pomacać i dopiero się zdecyduj :-D Ja mam rożek :tak:

gosiane, jakie chusty masz do sprzedania??????? Bo chcę kupić, ale tylko używaną :tak:

reklama
Do góry