reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

My się raczej na żaden socjal nie załapiemy, bo mój mąż widocznie za dużo zarabia i dla państwa my za bogaci jesteśmy:angry:

reklama
Sprite ja wiem tylko o ubezpieczeniu i becikowym. My niestety z mojego ubezpieczenia zrezygnowalismy 30kwietnia a 2maja sie dowiedzielismy o ciazy :-( wiec lipa na maksa, mamy tylko becikowe :-(

Karpanna poki co na seville jestem zdecydowana, ale ten co nulini ostatnio wstawila tez mi sie spodobal tylko bym musiala w realu go obczaic ;-)

Doggi pozazdroscic takiej kasy. To na wsio starcz wtedy spokojnie... a u nas...

Nulini ja o drugim becikowym slyszalam tylko w przypadku gdy ktos ma rodzinne

Alecta spoko. My tylko mamy becikowe i ani grosza wiecej pewnie :-\

Alecta ale zawsze macie ten dodatkowy pieniadz ;-)

Jezyk ja tak doczytalam na stronie inowroclawia, ale chce jeszcze gdzies dopytac. Tylko gdzie? W urzedzie gminy?

Agulqa- najlepiej w urzędzie bo to tam Ci dadzą:)

A nie chwalilam się. Do mnie wczoraj mama dzwoniła że ona nam kupi lozeczko, materacyk i całe wyposażenie do lozeczka, tylko mamy sami sobie wybrać jakie chcemy :) o radości!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jezyk super info ;) oby takich prezentow wiecej.
Skusilam sie na pierwsze bodziaki z lidla i jedne spodenki i skarpetule ;)

Laski kiedy kupujecie wozki? Listopad, grudzien?

reklama
Jeżyk jak Ci fajnie, też bym chciała żeby ktoś mi chociaż łóżeczko kupił.
My na szczęście wózka nie musimy kupować, bo mamy pi Tymku chociaż zaczęła marzyć mi się Sevilla, ale Ł na pewno się nie zgodzi, bo ten co mamy jest w świetnym stanie tylko przeczyscic go trzeba.

Do góry