reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Sprite ja wiem tylko o ubezpieczeniu i becikowym. My niestety z mojego ubezpieczenia zrezygnowalismy 30kwietnia a 2maja sie dowiedzielismy o ciazy :-( wiec lipa na maksa, mamy tylko becikowe :-(
Karpanna poki co na seville jestem zdecydowana, ale ten co nulini ostatnio wstawila tez mi sie spodobal tylko bym musiala w realu go obczaic ;-)
Doggi pozazdroscic takiej kasy. To na wsio starcz wtedy spokojnie... a u nas...
Nulini ja o drugim becikowym slyszalam tylko w przypadku gdy ktos ma rodzinne
Alecta spoko. My tylko mamy becikowe i ani grosza wiecej pewnie :-\
Karpanna poki co na seville jestem zdecydowana, ale ten co nulini ostatnio wstawila tez mi sie spodobal tylko bym musiala w realu go obczaic ;-)
Doggi pozazdroscic takiej kasy. To na wsio starcz wtedy spokojnie... a u nas...
Nulini ja o drugim becikowym slyszalam tylko w przypadku gdy ktos ma rodzinne
Alecta spoko. My tylko mamy becikowe i ani grosza wiecej pewnie :-\
bada m.
Alecta to jak u nas ,kasa z becikowego i z prywatnych ubezpieczeń pójdzie na samochód
agulqa_b
Alecta ale zawsze macie ten dodatkowy pieniadz ;-)
Jezyk ja tak doczytalam na stronie inowroclawia, ale chce jeszcze gdzies dopytac. Tylko gdzie? W urzedzie gminy?
Jezyk ja tak doczytalam na stronie inowroclawia, ale chce jeszcze gdzies dopytac. Tylko gdzie? W urzedzie gminy?
Agulqa- najlepiej w urzędzie bo to tam Ci dadzą
A nie chwalilam się. Do mnie wczoraj mama dzwoniła że ona nam kupi lozeczko, materacyk i całe wyposażenie do lozeczka, tylko mamy sami sobie wybrać jakie chcemy o radości!
A nie chwalilam się. Do mnie wczoraj mama dzwoniła że ona nam kupi lozeczko, materacyk i całe wyposażenie do lozeczka, tylko mamy sami sobie wybrać jakie chcemy o radości!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
agulqa_b
Jezyk to super!!! Zawsze dla Was jest to odciazenie finansowe
Zelka ja planuje do grudnia miec wszystko ale nie wiem jak finansowo sie uda
Zelka ja planuje do grudnia miec wszystko ale nie wiem jak finansowo sie uda
reklama
Jeżyk jak Ci fajnie, też bym chciała żeby ktoś mi chociaż łóżeczko kupił.
My na szczęście wózka nie musimy kupować, bo mamy pi Tymku chociaż zaczęła marzyć mi się Sevilla, ale Ł na pewno się nie zgodzi, bo ten co mamy jest w świetnym stanie tylko przeczyscic go trzeba.
My na szczęście wózka nie musimy kupować, bo mamy pi Tymku chociaż zaczęła marzyć mi się Sevilla, ale Ł na pewno się nie zgodzi, bo ten co mamy jest w świetnym stanie tylko przeczyscic go trzeba.