reklama
No właśnie doggi ja robiłam tak jak Ty, a że postanowiłam, że bez względu na pogodę będę wychodziła z dzieckiem i je hartowała, więc Cyprian był owijany kocykami (Kacper zresztą też ) itp. aż mnie to też wkurzało. A że tak siedzę i się nudzę to przeglądam allegro i tak mi jakoś wpadło w oko
Śpiworek bardzo ładny i wydaje się praktyczny, ale zastanawiam się, czy wełna nie uczula w jakiś sposób malucha? Bo mnie np. gryzie i jak mam coś wełnianego to drapie mnie w gardle...Chyba trochę bym się bała... czy niepotrzebnie?
emilchen- można kupić np. w środku z polaru zamiast wełny, mi chodziło po prostu, a sam fakt zakupu takiego śpiworka. Poza tym nie wydaje mi się żeby gryzł i drapał w końcu to dla niemowlaka. Czy uczula??? Nie wiem, żadne z moich dzieci nie było nigdy na nic uczulone, więc ciężko mi się wypowiedzieć.
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Emilchen, dziecko lezy w nim raczej opatulone w inną odzież :-) Musiało by być na prawdę uczulone, żeby mimo to je podrażniała.
Jezyk miałam kupić poprzedniej zimy, bo mnie juz irytowało to opatulanie kocykami. Może tym razem jednak kupię :-)
Jezyk miałam kupić poprzedniej zimy, bo mnie juz irytowało to opatulanie kocykami. Może tym razem jednak kupię :-)
No wiem, że dziecko leży w nim ubrane a nie gołe Pytam, bo mnie wełna drażni nawet na odległość, nie muszę nią gardła dotykać
Mnie te kwestie (ubierania i pielęgnacji dziecka itp.) z lekka przerażają, nie mam zielonego pojęcia o niczym, pewnie jak przyjdzie czas to będę wisieć na telefonie z koleżankami, które już doświadczone albo wydrukuję sobie nasze niektóre wątki
Mnie te kwestie (ubierania i pielęgnacji dziecka itp.) z lekka przerażają, nie mam zielonego pojęcia o niczym, pewnie jak przyjdzie czas to będę wisieć na telefonie z koleżankami, które już doświadczone albo wydrukuję sobie nasze niektóre wątki
Kur... Zjadło mi posta :-/
My mamy taki śpiwór jeszcze po Nikoli i jest rewelacyjny.
Dostaliśmy go w prezencie jako śpiwór na sanki, ale do wózka też się idealnie nadaje. Przy Marysi też napewno będziemy go używać.
Dla mnie ta wełna jest miła w dotyku, często sama miałam ochotę tam wskoczyć hehe
My mamy taki śpiwór jeszcze po Nikoli i jest rewelacyjny.
Dostaliśmy go w prezencie jako śpiwór na sanki, ale do wózka też się idealnie nadaje. Przy Marysi też napewno będziemy go używać.
Dla mnie ta wełna jest miła w dotyku, często sama miałam ochotę tam wskoczyć hehe
Tasia001
Fanka BB :)
Ja mam taki śpiwór tylko podszyty polarem. I jakoś za duży mi się wydaje do gondoli, my używaliśmy tylko do spacerówki. Chyba zależy jaką gondolę ktoś ma, bo na zdjęciach to nie jest gondola tylko wózek wielofunkcyjny który przerabia się jakoś (kuzyn ma taki dla dziecka) no i one są większe.
Ale jak wyciągnę gondolę to przymierzę. Moja jest mała więc będzie porównanie.
Ale jak wyciągnę gondolę to przymierzę. Moja jest mała więc będzie porównanie.
reklama
bada m.
Fanka BB :)
ja mam na szczęście w komplecie do wózka niby on jest do spacerówki,bo ma wycięcia na pasy,ale do gondoli też pasuje