reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja chusty się też obawiałam, że te motania to takie trudne, a w rzeczywistości dwa razy z instrukcją i już się na pamięć umiało :tak:
Nie taki diabeł straszny i nie ma się co nastawiać negatywnie od razu!
I mój mąż UWIELBIAŁ chustować, latał na spacery z chustą, do sklepu i całe wakacje Młodą nosił :-D
Nawet mój brat się dał raz zamotać!

Poza tym jeśli się zdecydujecie na porządną chustę tkaną, to sprzedacie ją później za tyle samo, za ile kupiłyście, albo niewiele taniej ;-)
Ja miałam gów*nianą Azimi i dałam za nią bodajże 69zł a sprzedałam za 59zł :-D

reklama
Nulini tez wlasnie slyszalam ze to nie takie trudne. No i ja planuje kupic tak do 160zl. Pewnie szukalabym tanszej ale ze poduszke mama mi sprawila to chuste chcemy lepsza i od razu na dluzej

Aza właśnie też na te Womara patrzyłam. A jak wykonanie? materiał? czytałam, że fajne w obsłudze. U mnie m też raczej nie chciałby chodzić w chuście

Megami, niestety wiele nosideł się reklamuje "ergonomiczne", a nie ma z tym nic wspólnego :no:
Moim zdaniem jak ktoś się bardzo boi chusty, to może zainwestować w nosidło Mei Tai, ale w życiu bym nie powiedziała, że chusta ujmuje męskości, ot chociażby ten pan wcale nie wygląda mało męsko:
dziecko-mezczyzna-tata-chusta-GALLERY_MAIN-24190.jpg

Nulini nie ma co dyskutować o wyborach naszych mężów/partnerów. Oni sami nie mają się jak bronić, bo są nieobecni

reklama
Absolutnie, wręcz szałowo (pomijając to co on za chustę ma i co z dzieckiem robi... ale to ponoć modne w świecie gwiazd).

Do góry