reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
U nas ani jedni ani drudzy nie sa dziadkami i babciami. Chociaz moja mama twierdzi ze ona bedzie mamą mamy ;-) ma 8letniego synka wiec do uczucia babci jej daleko ;-)

Bada no dokladnie :-) ja tylko zaluje ze moi rodzice beda tak rzadko malego widziec. Chociaz jesli bedzie kasa to zamierzam czesto u nich bywac, szczegolnie jak cieplo bedzie :-) to chociaz na dzialeczce posiedze i w basenie dupke wymocze ;-)

Agulqa świetne łowy. Ja też Domi zaopatrywałam (i do dziś to robię) w lumpkach. Niestety im dziecko starsze tym gorzej trafić na coś ładnego w dobrej cenie.

Ja nawet nie wchodzę do lumpków, bo małych ubranek mam baaardzo dużo. Jak będzie dziewczynka to będę miała wszystkiego za dużo. To co mam swoje no i od siostry co ma córcię starszą od mojej o 2 tyg. No chyba, że będzie chłopiec wtedy pójdę poszukać czegoś na wyjścia, chociaż z tego co pamiętam dużo rzeczy mam unisex

u mnie też rodzice z obu stron nie mają innych wnuków i mieć nie będą :-p bo jesteśmy oboje niestety jedynakami, a w dodatku tak długo czekamy na to maleństwo... moi rodzice już pod 60-tkę powoli zmierzają, a teściowa pod 70-tkę, także im i nam naprawdę wszystko jedno, byle dziecko zdrowe było :tak:

Emilchen moja mama też ma 59 lat i świetnie daje sobie radę z wnukami. A ma dwie wnuczki w tym samym wieku (2 tyg różnicy). Dziadkowie dadzą radę. Gdy zobaczą Maleństwo to nowe siły w nich wstąpią.

Dziewczyny a miała któraś z Was do czynienia z dobrym nosidłem? Chusta to dla mnie czarna magia i nie rozumiem tych wiązań. Ale ja jestem taka "noga" w takich manualnych sprawach.

Tasia faktyczniw najwiecej niezniszczonych rzeczy jest dla maluchow bo ledwo zaloza i juz wyrosna. Ja staram sie kupowac wlasnie unisex mimo wszystko ;-) zaluje tylko ze zadnych spodni ciazowych dla mnie nie bylo :-(

Emilchen pewnie ze zdrowie bobasa jest najwazniejsze

reklama
Agulqa na jakiś kombinezon zimowy poluj. do 20 zł powinnaś znaleźć już cudo. Ja miałam rozm. 62 i córcia się wręcz topiła w nim taki akurat starczy na dłużej. A Dominika malutka nie była, bo 57 cm i 3800g

Do góry