reklama
bada m.
Fanka BB :)
ja nigdy nie wychodzę z domu bez makijażu ( nie maluje się mocno) i nigdy nie położyłam się spac z dzieckiem,bo musiałam wszystko zrobić-pranie,obiad,sprzątanie itp. inna sprawa,że oni nigdy 2 godzin w całości nie przespali
agulqa_b
Aza mam to samo. Nie wiem jak znajde czqs na powrot do pracy po prostu nie mam na to czasu
Na allegro tez siedze, szperam rzeczy do mieszkania no i dla bobasa!!!:-)
Femme ja po porodzie na pewno znowu wyprostuje keratyna wloski bo to dla mnie wygoda wielka. Tylko susze i juz sa gotowe ;-) co do cwiczen mam nadzieje ze nasz slub nas zmotywuje ;-) zalozenie mam takie ze po pologu jak Ł wroci z pracy ja bede szla biegac na wies, ale kto wie jak to wyjdzie w praniu ;-) bo czesto gesto jak Ł wraca z pracy ja juz spie a co dopiero pozniej przy dziecku ;-)
Bada super prezencik!:-)
Na allegro tez siedze, szperam rzeczy do mieszkania no i dla bobasa!!!:-)
Femme ja po porodzie na pewno znowu wyprostuje keratyna wloski bo to dla mnie wygoda wielka. Tylko susze i juz sa gotowe ;-) co do cwiczen mam nadzieje ze nasz slub nas zmotywuje ;-) zalozenie mam takie ze po pologu jak Ł wroci z pracy ja bede szla biegac na wies, ale kto wie jak to wyjdzie w praniu ;-) bo czesto gesto jak Ł wraca z pracy ja juz spie a co dopiero pozniej przy dziecku ;-)
Bada super prezencik!:-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
bada, u mnie makijaż codzienny to tylko pomalowane rzęsy, a i tak często mi się nie chce i jak mam tylko Młodą do przedszkola zaprowadzić, to się nie maluję...
agulqa_b
Bada ja rzadko wychodze niepomalowana. Tzn w ciazy zdaza mi sie bez makijazu i bez stanika tak jak natura stworzyla
A mlodym jak ske zajmowalam jak do przedszkola chodzil to ja o 4wstawalam do pracy o 15go odbieralam, jedlismy obiad on ogladal bajki a ja przy nim chociaz 20minutek spalam
Ja mam yakie rzesy jakby ich nie bylo niestety :-( nawet pomalowanie nic nie daje. Mzm nadzieje ze bobas odziedziczy je po Ł
A mlodym jak ske zajmowalam jak do przedszkola chodzil to ja o 4wstawalam do pracy o 15go odbieralam, jedlismy obiad on ogladal bajki a ja przy nim chociaz 20minutek spalam
Ja mam yakie rzesy jakby ich nie bylo niestety :-( nawet pomalowanie nic nie daje. Mzm nadzieje ze bobas odziedziczy je po Ł
agulqa_b
Zelka na biustcnihdy nie narzekalam bardziej chodzi mi o rece, brzuch i buzie nie chce byc jak baleronik
reklama
Żelka
Agulqa na brzuch to majty specjalnie modelujące, jak Ci się nie uda zrzucić, albo suknia ze sztywnym gorsetem (ja taką miałam, super spełniła swoje zadanie i nawet była wygodna a obawiałam się że będzie dramat + do tego nigdzie na zdjęciach się nie garbie ), bo ja osobiście w bieliźnie modelującej nie wytrzymam 3 sek bo mnie gryzie :/
Ale nie da się ukryć, że byłam po porodzie większa z rozm 34/36 na 38
Ale nie da się ukryć, że byłam po porodzie większa z rozm 34/36 na 38