reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
U mnie włosy od początku ciąży myje mąż :-p od kiedy lekarka zakazała trzymać ręce długo w górze, a ja mam długie, grube i kręcone, takie siano więc u mnie mycie włosów trwa jakieś 10 minut na pewno, jak dobrze idzie. Wchodzimy pod prysznic i dawaj :-p

Ja na studiach myłam co dwa dni, ale po porodzie przestawiłam się na mycie 2 razy w tygodniu. Na początku był koszmar, tłuściochy okropne, ale teraz spokojnie dają radę ;-) Tylko że mam grzywkę, a przy grzywce zawsze szybciej się włosy przetłuszczają od ciągłego "macania" jej :-D

Ponoć natłuszczanie skóry głowy co jakiś czas powoduje, że się włosy mniej przetłuszczają, bo skóra nie jest tak wysuszona... Nie sprawdzałam :p
Nulini, też próbowałam, ale nie dałam rady wytrwać :-D

Emilchen ja jak juz nie daje rady to Ł mi splukuje bo to mnke najbardziej meczy jak jedna reka trzymam prysznic a druga mam wlosy gniesc. Brak mi sil ;-) siano mialam poki nie wyprostowalam keratyna, chociaz pomalu przestaje dzialac i znow sie robi delikatne ;-)

Nulini ja jak mialam grzywke to czesto sama grzywke rano mylam :p z moimi nie da rady tak zrobic max 3dni dam radw jak nigdzie nie wychosze

Ja poki co mam fryzure nijaka. Ale nie trafilam ma fajnego fryzjera co by cos zaproponowal i nie lubie przez to chodzic. Kazdy tnie mnie tak samo czyli nijak

Moje włosy przez obecne upały codziennie nadają się do mycia :-( o grzywce to wolałabym zapomnieć, bo na pewno żadna z niej obecnie ozdoba. Włosy ogólnie nie układają się jak kiedyś, mam z nimi spory problem, dobrze że do pracy aktualnie nie chodzę...

reklama
kasialka, ja właśnie też mam jakieś beznadziejne włosy. prostuje je jak zwykle, ale nie wyglądają jak zawsze. w ogóle brzydka jestem w tej ciąży. muszę w końcu do fryzjera iść na farbowanie :eek:

Do góry