reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Z tego co widzialam to szarego jest tam bardzo malo. Dziewczyny zachwycone i zdecydowane na carera moze podpowiedzcie mi czy poza kolorystyka uwazacie ze cos lepszego ma carera od sevilli? Tak jak wspomimalam nie widzialam go w realu. Wiwlkosc gondoli i spacerowki chyba taka sama?

Doggi, bo właśnie ten quinny to taki lansiarski wózek, co nie zmienia faktu, że mi się podoba, ale mając doświadczenie z dużym dzieckiem nie kupiłabym go ze względów praktycznych.

ja zostaję przy takim wózku: DSCF0268.JPG
jeden zakup mniej ;-)

Załączniki

• DSCF0268.JPG
    DSCF0268.JPG
    67,5 KB · Wyświetleń: 53
agulqa, skrętne koła to wygoda. jak przeszłam z tego na maclarena, to wydawało mi się, że piórko prowadzę, a nie wózek. także nie dziwię się :tak:

nie testowałam, bo moje dziecię było zakupowo-nosidełkowe. chyba tylko 2 razy byliśmy z wózkiem w sklepie (dlatego teraz zależy mi na nosidełku pasującym na maclarena)

Sprite masz dokładnie taki wózek jaki podziwiałam kiedyś na ulicy. To moja siostra ma starszy model Roana. Tylko do bloku to ciężko z takim wózkiem. Swoim to wywinę o 180 stopni w jednym miejscu;-)

Ja licze na to ze nie bede muskala wnosci wozka tylko do auta i juz. Tylko nie wiem jeszcze jak rozwiazemy jak dzidzia z kims zostanie to co z wozkiem :p

reklama
Tasia, ale najnowszy model Prestige jest jeszcze fajniejszy... mmmmm ;-);-). do bloku jak do bloku. na parterze to nie problem, ale co ja mam zrobić jak mieszkam na 4 piętrze? będę musiała trzymać na klatce schodowej na dole, przypięty do kaloryfera. tylko zastanawiam się, czy można gdzieś kupić takie pokrowce na gondolę? trochę obawiam się wrzucania jakiś śmieci do niego lub samego obmacywania, a wiadomo, że nikt nie lubi jak ktoś całkowicie obcy grzebie mu przy wózku, w którym jeździ noworodek i niemowlak :-(

Do góry