reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

z wozkami trafiaja sie okazje. tylko trzeba szuuukac. ja ostatnio widzialam uzywana seville z fotelikiem od wozka za 800zl. wiec dla mnie zaden interes jak nowa jest za 1200 i ma gwarancje
to rzeczywiście.. biorę pod uwagę choć raczej carera (bardziej odpowiada mi kolorystyka) a jaka jest różnica między nią a sevilla??

mam kilkanaście typów wózków, które biorę pod uwagę, ostatnio na 1 miejscu jest Maxi Cosi Mura4, słyszałyście coś na jego temat??

reklama
jusia ja nie slyszala o nim.
co do sevilli i carera z tego co mi ktos mowil (sama nie sprfawdzalam bo carera w realu nie widzialam) glowne roznice to kolorystyka, torba i stopien zabudowania gondoli. w sevilli jest mozliwosc zrobienia ze w styczniu jak dzidzia mala a sa wielkie wiatry mozna zrobic tak ze szczelina jest bardzo malutka i nie wieje dziecku

Jusia javzakochalam się w carera i napewno ja kupie! Ta kremowo granatowa z czerwonym dodatkiem :) boskie są te wózki ibjyz się mie mogę doczekać aż stacha będę mim wozić :)

Co do Sevilla i carera one kosztują tyle samo ale mają inne kolory, niemniej czy bateria tez mię jest inny i jeden ma budę bardziej zabudowana a drugi mniej (tak mi siecwydaje) a tak to samo wszystko jak dla mnie :)

Sprite u nas w zgc jedna lansiara ma ten quinny i młody ma 8-9 miesięcy a wygląda na stłamszonego avjyz w soacerowce jest bo w gondoli juz dawno się nie mieści

Jusia koleżanka ma Mure 4 i jest zadowolona jak na razie ale jezdzila moim Tako, zanim go sprzedalam i powiedziala ze moj lepiej jedzie, bardziej plynnie. Ja moge wam polecic Tako Laret. Dla mnie byl za ciezki i duzy ale jesli dla kogos to nie ma znaczenia to wozeczek jest super. Ja mialam taki P1040230.jpgP1040221.jpg w necie nowe bez fotelika kosztuja ok 1300 chyba.

Załączniki

• P1040230.jpg
    P1040230.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 43
  • P1040221.jpg
    P1040221.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 43
Jusia mojej sis ten szaro żółty się strasznie podoba i mi cały czas psioczy żebym ten wzięła ale moje serce należy do kremowo granatowego :)

Dziewczyny ja mam żółty/złoty wózek... bez moskitiery w lato nie da rady jeśli macie zamiar czas spędzać w lesie/parku

Ja pamiętam, że z nowych w 2012 podobał mi się Tako Laret i Tutek Grander (oczywiście takich przystępnych cenowo)

Jusia nie wiem co masz na myśli piszac bujac :) Ogolnie zawieszenie ma dwustopniową regulację można ustawić na bardziej miekkie i bardziej twarde. Generalnie amortyzacja jest swietna, chyba nie spotkalam jeszcze wozka z lepsza. A jesli chodzi ci o gondolkę to ona jest wyprofilowana jak kolyska i mozna jej tak uzywac chociaz mi to sie nie zdazylo.

Jusia nie wiem co masz na myśli piszac bujac :) Ogolnie zawieszenie ma dwustopniową regulację można ustawić na bardziej miekkie i bardziej twarde. Generalnie amortyzacja jest swietna, chyba nie spotkalam jeszcze wozka z lepsza. A jesli chodzi ci o gondolkę to ona jest wyprofilowana jak kolyska i mozna jej tak uzywac chociaz mi to sie nie zdazylo.
chodziło mi o to, czy wózek można lekko przechylać w przód i w tył (w górę i dół) co w gondoli daje efekt bujania, w niektórych wózkach np. w x-landerze nie da rady..

reklama
Do góry