reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Nie wiem mamy dwa materace to spadek po rodzicach tzn oni kupili i się odwidzialo im i my zgarnelismy ale jest ogromne i cudowne mniejszego bym nie mogła mieć :)

Agulqa ty chyba pisałaś jakiś czas temu o wózku Camarelo Sevilla.
Byliśmy dzisiaj w sklepie też oglądaliśmy.
I się zakochałam. Chyba kupimy za jakiś czas.
Chociaż plan wstępny był taki że bierzemy gondolkę od mojej sister a potem ewentualnie kupimy spacerówkę.
Ale potem myśleliśmy i w końcu to nasze pierwsze maleństwo i należy jej się nowy wózek, prawda? :-)

jezyk, ja też stosowałam krem na rozstępy (z apteki) i co? w ostatnim miesiącu tak mi się dzidziol wypchał na jeden bok, że z lewej strony brzucha same rozstępy. ale teraz też będę się smarować, tak dla świętego spokoju :-)

Żelka, dzięki za info. jeśli faktycznie siemię lepsze niż sztuczne tabsy, to szkoda nie skorzystać.

ja mam łóżko 140x200 - ZA MAŁE jak na dwie dorosłe osoby i 2,5 letniego pasażera na gapę ;)

reklama
Yggam nas tez namawiali na uzywke, ale mam tak jak Ty. Pierwsze malenstwo to co nie zaszaleje?;-) a cena tez ujdzie, wozek sie wydaje byc solidny itp, jezdzilam nim po sklepie, ladnie skreca, latwo sie sklada. Ogolnie moj faworyt poki co. Bierzecie 3w1 jak cos czy 2w1 i fotelik osobno?

Eh my jak wejdzidmy na mieszkanie to zmierzymy, ale w sumie znalazlam na allegro sypialnie za niecale 2tys. Szafa, lozko i dwa stoliki, dokupic trzeba materac. Moze sie skusimy na nia

Do góry