reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

McPearl - rozumiem Cię doskonale - ja też zakupy wolałabym rozłożyć na fragmenty, ale jakiś wewnętrzny głos:-) mówi mi, żeby jeszcze poczekać. Poza tym część wyposażenia, m.in. właśnie łóżeczko będę brać od siostry (mają dwulatka), więc muszę pomyśleć co tak naprawdę trzeba będzie jeszcze dokupić. Mojego syna łóżeczko było piękne, ale zdecydowanie czasy świetności ma już za sobą, więc ta opcja odpadała ;-)

reklama
Ostatnia edycja:
Aza wiem wlasniw, kazdy co innego preferuje. Wczoraj mi kolezanka co ma poltorarocznego szkraba powiedziala ze po co nowy bo pewnie ze strzy razy zmienie. A ja uwazam ze jesli dobrze trafie to nie jest powiedzjane ze musxe zmjeniac....

Doggi ja wlasnke szukam roznic miedzy sevilla a carera, ale pewnie tez jeden z nic bedzie moj. Poza tym uwzzam ze cena przystepna.

Doggi moze kryzys wiwku sredniego przechodzi?:p

Co do pieluch na poczatek bede pampersow uzywac a pozniej sprobuje przejsc na te wielorazowe.

Femme ja jak tylko sie uporamy na mieszkaniu to zacznw zapasy wszystkiwgo robic :p

Ja do grudnia planuje miec juz wszystko i torbe do szpitala spakowana :p

Ostatnia edycja:
Aza- fajne te wózki, zwłaszcza ten drugi. Masz jednak dar szperania.:) jak już będę bliżej terminu to poprosze żebyś dla mnie coś wyszperala :)

Agulqa ja nie zmieniałam i teraz drugie będzie jeździć tym samym. Choć mam koleżankę, która kupowała co chwile wózki, sprzedawała i znów kupowała bo była maniaczką wózkową. Oczywiście wszystko kupowała używane :)

Jezyk z miłą chęcią bo mi tego straaaaasznie brakuje :)))

To i ja sie pochwale.cprzepraszam ze nieedytowane ale w tablecie jak edytuje nie moge dodac zdjecia :-(

Kupione z mysla o Ł za cale 2zl ;-)

Załączniki

• 1406288442314.jpg
    1406288442314.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 29
Tych foliowych pieluszek to nie znosze. Raz kupilam to całą paczkę prawie wyrzucilam. Nie dało się tego dziecku nakładać.

reklama
Do góry