reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

bada ooo i to świetna wiadomość :)
Tez chce właśnie ten kremowo, granatowy plus akcent czerwieni :) i z opisu wydaje się jakby chciał być mój :)

reklama
kupiłam wczoraj ten lotion dla ciężarnych z babydream który polecałyście,jak dla mnie trochę dziwny ma zapach,ale ważne,żeby działał
a i jeszcze nowy piękny biust sobie kupiłam-szara koronka i bladoróżowy spód-oczywiście trochę większy niż zwykle,aby trochę posłużył

Ostatnia edycja:
Doggi bardzo ładnie się prezentuje :))))

Ja się wkurzyłam bo znalazłam spacerówkę co chcę i licytacja od 400 zł. Zapytałam się gościa czy ma do wózka folię i dziś juz licytacja od 490. Oczywiście nikt nie licytuje więc jak zobaczył, że ktoś się zainteresował wózkiem to cena do góry...

Mi strasznie pasuje ten lirene będę mamą :) uwielbiam zapach i konsystencję a brzuszek milutki i vglaciutki po nim :)

Ostatnia edycja:
Perełka tez fajny ten jasny :) właśnie przeczyralam opinie w internecie i jest zaje.bisty :) będzie mój, to pewne :)

Podrzuć linka. Spacerówka na razie średnio mi leży, ale gondolka na zimowe dzieci jak znalazł i naprawde ładny. Widze, ze zawieszenie tez fajnie amortyzowane. Chyba bede miała jeszcze wiekszy problem z decyzja :D

reklama
Do góry