reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ja z kolei nie chce bardzo jasnego boo szybko sie brudzi ;-) seville wezme fioletowa lub czerwona pewnie ;-) no i gondola taka zabudowana bardziej mi pasuje przy maluszku w styczniu ;-)

agulqa_b ja stacha będę id dnia urodzenia hartowac jak Ole ;) odnośnie jasności czytałam o tym moim carera ze kobitki zachwalaja ze brud się mie czepia ich (te co mają jasne) i u mnie tylko dno jasne to nawet gąbeczka na szybko przejechać i git ;)

Doggi, bardzo fajnie wygląda ten wózek. :) A jak spacerówka? Ma podnóżek? Bo ja przewrażliwiona ;)

Jezyk - w tym najmniejszym foteliku wozisz dziecko jak najdłużej się da (dopóki główka nie wystaje ponad fotelik - nogi mogą wystawać). Ja woziłam tylko do 10 miesiąca, bo jak Młody jechał tyłem to tak się wykręcał by mnie z przodu widzieć, że myślałam, że sobie coś z kręgosłupem zrobi. ;)

Wzięłam się za sprzątanie garderoby - znalazłam jakieś pudło a w nim.. 2 paczki pampersów (rozmiar 1 i 3), kilkanaście ubranek chłopięcych (wszystkie z metkami) i jedna sukienka (z metką). Musiałam to jakoś przegapić jak Antek był malutki. :D

Aaaaa, się pochwalę co jeszcze znalazłam przy sprzątaniu! :D
Nowiutkie, pachnące balerinki, takie: Bayla 1072-147 Black-Transparent-Nude - Baleriny - Buty Damskie - Nasze kolekcje
Jeszcze z cenami, naklejkami i rachunkiem z maja 2013 roku :D Chyba musiałam być w jakimś amoku po porodzie, że o nich zapomniałam :D No i będę miała buty na zmianę na wesele :) je je je :D Idę dalej sprzątać - jak tak dobrze mi idzie to może jakieś miliony znajdę :D

reklama
Femme jaka? Jeden z tańszych bo te za 900zl trochę mają braków :(

Nieobecna ja raz jak sprzątają znalazłam stary portfel w którym miałam 460zl :D jaką miałam radoche ze zapomniałam o tym sianie :)

Do góry