reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

a my od jakiś 2-3 tyg. użytkujemy pożyczone nosidełko Baby Bjorn i jestem zachwycona!
http://www.allegro.pl/item712587512_nosidelko_baby_bjorn_active_niebiesko_szare_nowe.htmlA Baby Bjorn - rewelacja! dla mnie super ważne jest to, że można z niego bardzo łatwo, delikatnie i bez budzenia wyjąć dziecko. jako że mój Młody, o ile nie śpi, to reaguje na wózek i leżenie alergią, to na spacer prawie zawsze wychodzimy z pustym wozidłem i pełnym nosidłem:-D a po 20 min, jak już Jasiek śpi, trafia do karocy. :-) drugim plusem jest to, ze świetnie odciąza kręgosłup, bo z tyłu jest specjalny stelaż. Fakt, nie da się tego nosić na plecach, ale dziecko można odwrócić buzią do świata (ja tego jeszcze nie próbowałam)

Nesa mam dokładnie to samo nosidełko Baby Bjorn i też jestem zachwycona. Ma dokładnie te plusy co piszesz, minusów jak dla mnie żadnych. Mały je lubi, ani razu mi nie marudził a często go używamy:tak:

Nesa, Agado - polazłam do sklepu, gdzie można było przymierzyć to nosidełko. Faktycznie rewelacyjnie podtrzymuje kręgosłup. :tak: I gdyby tylko o to chodziło, kupiłabym od razu. Ale.. naczytałam sie opinii że to nie jest ergonomiczne nosidło z uwagi na ułożenie dziecka. Faktycznie plecy było lekko sztywne ( bo w sklepie wkładałam sobie Julcie) i teraz już sama nie wiem.

A moze ktoś ma/użytkowała takie nosidełko, to z tych ergo??

reklama
a mi sie udało wylicytowac babybjorn za super cene z ogromną pomoca zyczliwej osoby :-) wiec sie ciesze i czekam na przesylkę a pozniej przejde na mai tai

My w piątek też kupiliśmy baby bjorn, od razu sprawdzone, bo chodziliśmy dalej po sklepach zAnią już w nosidełku i jak dla mnie bardzo wygodne (dla pleców rewelka!) i mam nadzieje, ze dla dziecka też dobre. Ania 20 minut spała, potem zaglądała z zaciekawieniem gdzie jest i co się dzieje, a potem... zaczęła marudzić, bo... była pora karmienia, a matka jakby zapomniałą i dalej wszmatach na wyprzedaży grzebała :-D

a u nas sprawdza się chusta, ba nawet sama się jestem w stanie zawiązać :happy: tylko małego musi mi na razie mąż wsadzić... mały szczęśliwy ostatnio mi usnął w trakcie spaceru...

reklama
Do góry