reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Ten bujak antykolkowy to jest jakaś masakra, i jeszcze za taką cenę?:szok:? chyba już totalnie zdurnieli.

A ja kupiłam dziś karuzelkę fisher price z misiami, ma pilot i projektor, także zobaczymy czy się sprawdzi HUŚTAWKA FISHER PRICE MISIE - PSZCZÓŁKI (533728689) - Aukcje internetowe Allegro
Jak widziałam to nowa kosztuje 150, więc trochę za dużo, a mi wcale nie przeszkadza, że będzie po czyimś maluszku, więc stwierdziłam, że warto.

Super ta karuzela :-)

A co do bujaka - to rozwaliło mnie to na łopatki :-D:-D:-D

reklama
A z tym urządzeniem bujającym to bardzo ciekawe,bo wkleiłam ten link na dwóch innych wątkach,gdzie dziewczyny mają już dzieci i wszystkie jak jeden twierdzą,że pomysł genialny:rofl2:

Ja pamiętam jak dumałam,żeby jakiś zdalnie sterowany silnik do wózka zamontować,co by sam na pilota jeździł,żebym sobie klapnąć na chwilę na ławeczce mogła.
Hmm,może coś takiego też już wymyślili?;-)
Także nie śmiejcie sie tak z góry:-p;-)

Hmm. wiecie co, ja kupiłam za pierwszym razem tego bujaczka..moja mała ani razu nie uleżała w nim ponad 2 minuty...niestety, pieniążki wyrzucone w błoto.
Nie wiem, czy juz ktoś pisał do mam, które będą mieć pierwszą maliznę, ale nie kupujcie raczej tych zestawów do pielęgnacji paznokci (typu Canpol itd), czyli nożyczek z zaokrąglonymi końcami ani tej gruszki do nosa, one służą wyłącznie jak ozdoba a potem pałętają się po kątach, bo...nic nimi się nie da zrobić, a juz na pewno nie obciąć paznokcie takiemu maluchowi czy usunąć katar. Szkoda pieniążków, a wszyscy się na to nacinają. Lepiej kupić zwykle cieniutkie nożyczki do skórek i gruszkę gumową w aptece o najwęższym końcu...
Za to polecam kupno dobrego elektrycznego laktatora, zawsze jest taka sytuacja, że trzeba wyjść z domu, czy do pracy lub po prostu odciągnąć mleko, a taki ręćzny laktator to makabra, paiętam, jak w nocy wyciskałam nim mleko z piersi, aż do odcisków..gehenna...

ja do katarku polecam aspirator do noska, szybko sie wyciaga, za jednym zamachem wszystko z noska i jak dzidzia starsza i sie krecic zaczyna, to jej krzywdy nie da sie zrobic, ja z gruszka mialam tak, ze jak olek sie rozzloscil a ja chcialam w miare dokladnie oczyscic noska to zara go gdzies w tym nosku dziubnelam i naczynka pekaly

reklama
Do góry