malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
nasz synus dostal karuzele juz dawno od babci i dziadka, ale szczerze mowiac nie wyciagnelam jej nawet z opakowaniaschowalam do szafy i czeka na "lepsze" czasy, czyli do kwietnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam takie podklady kupione :-)
Mama mi polecila, powiedziala ze do przewijania maluszka jak znalazl
Koleżanka polecała mi termometr w smoczku, mówi, że jest bardzo zadowolona:-). Co wy na to?A co do termometru to sama się ciągle zastanawiam... podobno najlepsze rtęciowe ale wydaje mi się, że troche długo się mierzy... biorę jeszcze pod uwagę taki elektroniczny z miękką końcowką i do ucha/czoła.
Osobiście słyszałam i czytałam same negatywne opinie na jego temat niestetyKoleżanka polecała mi termometr w smoczku, mówi, że jest bardzo zadowolona:-). Co wy na to?
hahahaha na naszego by pewnie podzialalo wrecz przeciwnieten elektryczny bujaczek na wózek z allegro przypomina mi matę u weterynarza, która po podłączeniu do prądu miała wytwarzac pole magnetyczne i uspokajać zwierzę, tylko że na naszego kota slabo działało