reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
hejka dziewuszki!!

Ja właśnie ze sklepu wróciłam i kupiłam sudocrem, rękawiczki niedrapki, sobie żelazo, jakieś tam jeszcze inne gadzety ale zastanawia mnie jedno.....:confused: czy któraś z was może mi powiedzieć , czy na te popękane brodawki to kupiłyście bephanten maść, czy krem ???? i jaki ma kolor, bo jendno jest z różowym a drugie z niebieskim ???

normalnie zgłupiałam........ wszystko po holendersku :sorry: o ja ile pewnie jeszcze się namęcze przy reszcie zakupów z tym głupim językiem :-(

aha ja uzywalam masci, jest w bialo niebieskim opakowaniu z takim rozowym paseczkiem

O to dobrą kupiłam..... czyli jeszcze nie jest ze mną i z tym holenderskim tak źle.

Dzięki osa_24 :laugh2:

Agado i Margaret przesłodkie te pościele. :-)

Ja narazie toczę walkę o łóżeczko z mężem, więc o pościeli jeszcze nie myślę. :baffled: Mogę tylko pozazdrościć :-(

Ja chcę takie małe o wymiarach szer.40 na dł.90 ( coś w tym stylu), takie dla dzidzi do poł roczku, a mąż zachowuje się jak żyd i żałuję kasy....bo kosztuje tyle co normalne.
Childwood > Wiegjes > Wiegjes

Albo kołyskę, więc nie wiem :eek:
Już sama się pogubiłam w tym moim upieraniu się co do czegoś małego na początek... ale my mamy takie malutkie mieszkanko i na 100% będziemy mieli z Polski gości , bo to jedni i drudzy dziadkowie, i rodzenstwo będzie chciało synka ogladać :-( aj zgłupiałam i wiem , że jak się uprę to kupimy to co ja chcę, ale potem jak mały będzie tak zdolnu i w 4 miesiacu bedzie siadać i łóżeczko czy kołyskę będzie trzeba zamienic na wieksze to mi się oberwie i będe miała wyrzuty.

Oj ale sie rozwlekłam, ale to świeża sprawa...z dzisiejszego ranka hehehe. Oki nie zawracam juz tym głowy..jak podejmiemy decyzjęto dam znać :happy:
Oj

aha ja pewnie kupilabym normalne lozeczko, chociaz to ktore masz na oku jest super, ale dzidzie rosna szybko nawet sie nie obejrzysz a bedzie zamale. ale to oczywiscie twoja decyzja i to ty ja podejmiesz:tak: trzymam kciuki, zeby byla przemyslana i zebys nie zalowala, bo to najwazniejsze;-)

łozeczko jest naprawde fajne ale skoro jest w takiej cenie co normalne to ja osobiscie bym sie niezdecydowala poniewaz po 4-5 miesiacach trzeba bedzie znowu wydac kase na wieksze

Witajcie.

Mebelki śliczne pościele też :tak:

My dziś też podjęliśmy decyzję co do mebli i pewnie je w najbliższym czasie zamówimy, mebelki bardziej pod starszą córkę puki co ale komodę synuś całą przejmie :tak: łóżeczko odziedziczy po siostrzyczce :happy:

aha83 kombinuj na każdą stronę, żeby nie żałować podjętej decyzji :-) a jakiej nie podejmiesz, będzie dobra

reklama
Dziewczynki super wasze zakupy :-) Ja dziś miałam dużo spraw do załatwienia w mieście i nie obyło się bez wizyty w dzidziusiowym sklepie i kupiłam 2 sukieniusie :tak:

Do góry