reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
hejka dziewuszki!!

Ja właśnie ze sklepu wróciłam i kupiłam sudocrem, rękawiczki niedrapki, sobie żelazo, jakieś tam jeszcze inne gadzety ale zastanawia mnie jedno.....:confused: czy któraś z was może mi powiedzieć , czy na te popękane brodawki to kupiłyście bephanten maść, czy krem ???? i jaki ma kolor, bo jendno jest z różowym a drugie z niebieskim ???

normalnie zgłupiałam........ wszystko po holendersku :sorry: o ja ile pewnie jeszcze się namęcze przy reszcie zakupów z tym głupim językiem :-(

aha ja uzywalam masci, jest w bialo niebieskim opakowaniu z takim rozowym paseczkiem

O to dobrą kupiłam..... czyli jeszcze nie jest ze mną i z tym holenderskim tak źle.

Dzięki osa_24 :laugh2:

Agado i Margaret przesłodkie te pościele. :-)

Ja narazie toczę walkę o łóżeczko z mężem, więc o pościeli jeszcze nie myślę. :baffled: Mogę tylko pozazdrościć :-(

Ja chcę takie małe o wymiarach szer.40 na dł.90 ( coś w tym stylu), takie dla dzidzi do poł roczku, a mąż zachowuje się jak żyd i żałuję kasy....bo kosztuje tyle co normalne.
Childwood > Wiegjes > Wiegjes

Albo kołyskę, więc nie wiem :eek:
Już sama się pogubiłam w tym moim upieraniu się co do czegoś małego na początek... ale my mamy takie malutkie mieszkanko i na 100% będziemy mieli z Polski gości , bo to jedni i drudzy dziadkowie, i rodzenstwo będzie chciało synka ogladać :-( aj zgłupiałam i wiem , że jak się uprę to kupimy to co ja chcę, ale potem jak mały będzie tak zdolnu i w 4 miesiacu bedzie siadać i łóżeczko czy kołyskę będzie trzeba zamienic na wieksze to mi się oberwie i będe miała wyrzuty.

Oj ale sie rozwlekłam, ale to świeża sprawa...z dzisiejszego ranka hehehe. Oki nie zawracam juz tym głowy..jak podejmiemy decyzjęto dam znać :happy:
Oj

aha ja pewnie kupilabym normalne lozeczko, chociaz to ktore masz na oku jest super, ale dzidzie rosna szybko nawet sie nie obejrzysz a bedzie zamale. ale to oczywiscie twoja decyzja i to ty ja podejmiesz:tak: trzymam kciuki, zeby byla przemyslana i zebys nie zalowala, bo to najwazniejsze;-)

łozeczko jest naprawde fajne ale skoro jest w takiej cenie co normalne to ja osobiscie bym sie niezdecydowala poniewaz po 4-5 miesiacach trzeba bedzie znowu wydac kase na wieksze

Witajcie.

Mebelki śliczne pościele też :tak:

My dziś też podjęliśmy decyzję co do mebli i pewnie je w najbliższym czasie zamówimy, mebelki bardziej pod starszą córkę puki co ale komodę synuś całą przejmie :tak: łóżeczko odziedziczy po siostrzyczce :happy:

aha83 kombinuj na każdą stronę, żeby nie żałować podjętej decyzji :-) a jakiej nie podejmiesz, będzie dobra

reklama
Dziewczynki super wasze zakupy :-) Ja dziś miałam dużo spraw do załatwienia w mieście i nie obyło się bez wizyty w dzidziusiowym sklepie i kupiłam 2 sukieniusie :tak:

Do góry