reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

klucha09 z tego co czytalam kiedys to taki proszek ma chyba inny sklad, ktory niby ma nieuczulac delikatnej skory dziecka.. ale dokladnie to niewiem o co chodzilo, bo dawno to czytalam i jakos szczegolnie nie przywiazalam do tego wagi..
jesli chodzi o proszek to my kupilismy juz lovelle i zobaczymy jak sie sprawdzi..

reklama
:-DA ja dziś do nowej komody poukładałam dzidziowe rzeczy, jeszcze nie są wyprane, ale lepiej żeby poleżały sobie w komodzie niż w kartonie w piwnicy...
Zrobiłam przegląd czego mi jeszcze brakuje z ciuszków i okazało się, że tylko rajstopek :-):-):-) Wklejam zjęcie mojej ,,kolekcji"

A na 2 zjęciu jest wanienka z Ikeii, 3xposzewki na pościel, prześcieradło, kocyk, ręczniczek i ochraniacz na szczebelki oraz nocna lampka - księżyc :-D

Załączniki

• DSC08222.jpg
    DSC08222.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC08226.jpg
    DSC08226.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 58
:-DA ja dziś do nowej komody poukładałam dzidziowe rzeczy, jeszcze nie są wyprane, ale lepiej żeby poleżały sobie w komodzie niż w kartonie w piwnicy...
Zrobiłam przegląd czego mi jeszcze brakuje z ciuszków i okazało się, że tylko rajstopek :-):-):-) Wklejam zjęcie mojej ,,kolekcji"

A na 2 zjęciu jest wanienka z Ikeii, 3xposzewki na pościel, prześcieradło, kocyk, ręczniczek i ochraniacz na szczebelki oraz nocna lampka - księżyc :-D

Nic tylko pogratulować pełnej gotowości:-)
Hi hi, ja mam tą samą wanienkę i ten sam zielony kocyk z ikei:tak:

Hehe ja juz mam pieluszki:tak:wiele wskazuje na to, ze niedlugo sie uziemie na kanapie, a moje szczescie musi miec pokazane paluszkiem, co kupic;-) pozniej juz sam zalapie:blink:tyle tylko ze koszul nocnych nie mam ani pol, strasznie chcialabym dostac ta szpitalna...nie smiejcie sie, ale przezylam kiedy 35 stopniowy upal w takiej koszuli i zadna inna nie zastapi tamtego wrazenia oddychajacej skory:-)

pieluszki mam tetrowe tylko, a jednorazowe i kosmetyki będe kupować w tym tyg

Na jakie kosmetyki się nastawiasz?? Ja się zastanawiam nad penatenem, znalazłam gościa na allegro co ma wszystko co potrzebowałabym właśnie z tej firmy oryginalne niemieckie, teraz ciężko myślę :happy2: Kuzynka używała dla swoich chłopaków i była zadowolona- przynajmniej z tego kremu co się jajka smaruje przed wsadzeniem w pieluchę :-D

Boże z tymi małymi jajkami to będzie przegwizdane :szok: Jakoś z pipką nie miałam problemu :sorry2::-D

Jakie kosmetyki kupujecie?? Dla Natali miałam niwee ale jakoś nie byłam zadowolona potem przeżuciłam się na Bubsiena i w sumie.. nie był zły

Ja właśnie cały czas myślę nad tym jaką firmę wybrać. Myślałam że zacznę od Nivea. Tak na prawde to ciężko przewidzieć co będzie dobre, bo dla jednego malucha takie a dla drugiego inne odpowiednie:sorry:

Co do koszul nocnych ja co prawda mam 3szt ale chyba i tak wolę szpitalną, przynajmniej do porodu, bo przecież wygodniejsze i strasznie się brudzą więc po co niszczyć swoją.

reklama
a ja kupie cos z tego , cos z tego zeby probowac.Nie chce tego glosno mowic ale maly ma marne szanse zeby nie byc alergikiem wiec pewnie bede musiala dlugo testowac zanim cos wybiore

Do góry