Aha świetne to body takie łaciate, a ja mam bzika na punkcie krów :-), napisz proszę gdzie kupiłaś i za ile.
A co do pytania odnośnie zakupów na allegro, to ja kupowałam wszystko - rożki, pieluszki, termometr, nożyczki, cążki, etui na smoka, pas poporodowy, podkłady i tysiąc innych u Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro, wklejam go już chyba po raz trzeci, tylko nie myślcie, bo to żaden mój znajomy, i nie mam z tego żadnych profitów, po prostu zamówilam, paczka szybko doszła, i jestem zadowolona, a jak przeglądałam to jest jeden z tańszych. Więc może i wy będziecie zadowolone, a co do pościeli i łóżeczka to kupiłam z moich okolic, żeby można było odebrać osobiście.
hejka
Ja tez prawie wszystko u tego sprzedawcy zamówiłam i jestem zadowolona. Towar pierwsza klasa a i szybko dostałam paczkę w sumie w ciągu 3 dni od zamówienia
ja nie moge dużo chodzic i dlatego wszystko zamawiam na allegro i w sklepach internetowych. W sumie mam juz wszystko oprócz takich drobiazgów aptecznych i w połowie lutego wózek bede zamawiała. mam kolege w salonie X landera w czestochowie a ma wejść nowa linia kolorystyczna od lutego i dlatego czekam. Zamierzam kupic X landera XQ bo juz sprawdziłam i jest ok. Moja sasiadka taki posiada i sobie chwali no i jest w miare lekki
Pozdrawiam