reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Aha świetne to body takie łaciate, a ja mam bzika na punkcie krów :-), napisz proszę gdzie kupiłaś i za ile.

A co do pytania odnośnie zakupów na allegro, to ja kupowałam wszystko - rożki, pieluszki, termometr, nożyczki, cążki, etui na smoka, pas poporodowy, podkłady i tysiąc innych u Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro, wklejam go już chyba po raz trzeci, tylko nie myślcie, bo to żaden mój znajomy, i nie mam z tego żadnych profitów, po prostu zamówilam, paczka szybko doszła, i jestem zadowolona, a jak przeglądałam to jest jeden z tańszych. Więc może i wy będziecie zadowolone, a co do pościeli i łóżeczka to kupiłam z moich okolic, żeby można było odebrać osobiście.

hejka:)
Ja tez prawie wszystko u tego sprzedawcy zamówiłam i jestem zadowolona. Towar pierwsza klasa a i szybko dostałam paczkę w sumie w ciągu 3 dni od zamówienia:) Zamawiałam tez u sprzedawcy BATKO ciuszki i tez super jakość i szybka przesyłka i w sklepie Przedmioty użytkownika jezyk-sklep pościel zamawiałam tez wszystko ok. Polecam tych sprzedawców bo prawie wszystko maja:)
ja nie moge dużo chodzic i dlatego wszystko zamawiam na allegro i w sklepach internetowych. W sumie mam juz wszystko oprócz takich drobiazgów aptecznych i w połowie lutego wózek bede zamawiała. mam kolege w salonie X landera w czestochowie a ma wejść nowa linia kolorystyczna od lutego i dlatego czekam. Zamierzam kupic X landera XQ bo juz sprawdziłam i jest ok. Moja sasiadka taki posiada i sobie chwali no i jest w miare lekki:)
Pozdrawiam

reklama
Aha świetne to body takie łaciate, a ja mam bzika na punkcie krów :-), napisz proszę gdzie kupiłaś i za ile.

A co do pytania odnośnie zakupów na allegro, to ja kupowałam wszystko - rożki, pieluszki, termometr, nożyczki, cążki, etui na smoka, pas poporodowy, podkłady i tysiąc innych u Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro, wklejam go już chyba po raz trzeci, tylko nie myślcie, bo to żaden mój znajomy, i nie mam z tego żadnych profitów, po prostu zamówilam, paczka szybko doszła, i jestem zadowolona, a jak przeglądałam to jest jeden z tańszych. Więc może i wy będziecie zadowolone, a co do pościeli i łóżeczka to kupiłam z moich okolic, żeby można było odebrać osobiście.

Spaczyna te bodziki kupiłam w Holandii , za 10 euro. ;-)

Dziewczyny , kupujecie lub macie jakies przewijaki? jesli tak, to jakie polecacie? a i jaich proszkow uzywacie do ciuszkow bejbiskowych? w koncu musze poprac..

Ja będę prała w wiziże sensitiwe+płyn do płulania
A przewijaki taki zwykły co na łóżeczko się kładzie-byłam zadowolona i długo nam słóżył ;-)

Ja również kupiłam przewijak nakładany na łóżeczko:tak:
A do prania na poczatek mam proszek Lovela, zobaczymy jak sie sprawdzi. W szkole rodzenia polecono nam go i położna mówiła też zeby nie płukać już w żadnym płynie.

ja tez używałam do prania ciuszków dzidziusia Lowele ale tylko jedna butelkę wykorzystałam, później już prałam w płynie do prania Persil i podwójne płukanie :) nic się nie działo..
a co do przewijaka na łóżeczko to tez używałam i to do 6 miesięcy albo i dłużej sprawdził się rewelacyjnie :tak: teraz tez bede tak robiła

Z tymi środkami chemicznymi to różnie bywa bo dzieciaczki różnie reagują, ja np nie mogłam loveli używać przy Natali bo wysypkę miała, a przy synku może być odwrotnie ;-)

reklama
ja mam zamiar prac w normalnym proszku jak cos sie bedzie dzialo wtedy zmienie. po co mam kombinowac. jezeli bedzie dobrze to nie widze sensu wydawac podwujnie kasy na proszek dla dzieci. on sie rozni czymkolwiek??? bo nawet nie wiem, nazwa napewno ale co jeszcze

Do góry