reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

aha83 swietne te bodziki i opakowanie tez:-D hi hi ja najpierw zobaczylam zdjecia, a dopiero pozniej przeczytalam opis;-) i tak sie zastanawialam po co nam tu zdjecie mleka wklejasz:-D hi hi ale zawieszona jestem:zawstydzona/y::-D hi hi

reklama
Poczytaj komentarze,możesz też wysłać maila z zapytaniem do kogoś kto u danego sprzedawcy już kupił;-)

Aha świetne to body takie łaciate, a ja mam bzika na punkcie krów :-), napisz proszę gdzie kupiłaś i za ile.

A co do pytania odnośnie zakupów na allegro, to ja kupowałam wszystko - rożki, pieluszki, termometr, nożyczki, cążki, etui na smoka, pas poporodowy, podkłady i tysiąc innych u Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro, wklejam go już chyba po raz trzeci, tylko nie myślcie, bo to żaden mój znajomy, i nie mam z tego żadnych profitów, po prostu zamówilam, paczka szybko doszła, i jestem zadowolona, a jak przeglądałam to jest jeden z tańszych. Więc może i wy będziecie zadowolone, a co do pościeli i łóżeczka to kupiłam z moich okolic, żeby można było odebrać osobiście.

Spaczynka a pas poporodowy to kupowalas juz po porodzie? Bo ja nie wiem jak go mierzyc.. czy na taki duzy brzuch czy na mniejszy (taki jak bedzie po wyjsciu dzidzi).

a w ogole to przed chwilką wygralam na allegro nowy z metką kombinezonik, za całe 11zł
icon_biggrin.gif

na wzrost 68 więc na zimę jak znalazł, a może i na wyjscie ze szpitala wcisnę, choć nie wiem czy sie nie utopi
icon_smile.gif

hehehe
na polarku, cieplusi
icon_smile.gif
jestem bardzo zadowolona

525608997dd6.jpg

Ale super kombinezon, to rzeczywiście majątek dałaś ;-)

No ja kupiłam w sumie tak na oko, w opisie pisze, zeby zmierzyć obwód brzucha po porodzie i w zależności ile wynosi dobrać rozmiar, ja wzięłam M, przed ciążą nosiłam S, lub M, ale jakby mnie za bardzo ściskał to przyjaciółka mnie poratuje L.

reklama
Do góry