reklama
Margaret80
1 kwietnia 2009 :)
Baardzo ładna... i kurteczka i cena

sylvii
Fanka BB :)
Sylvii ( wg mnie oczywiście;-)) to zwykły termometr rtęciowy.Kilka innych (nie najtanńzych) do tej pory leży.A dziecko właśnie chore,więc potwierdzam,że tylko ten najzwyklejszy mnie nie oszukuje.
Wkładki używałam głównie bella,ze wzgl. na cenę,bo u mnie szło tego tony .A te majtki,podkłady, to bez znaczenia,i tak wywalasz,używasz krótko.I też tego dużo szło.Pierwsze dni to w ogóle co chwilę zmiana,więc bez znaczenia jaka podpaska,jak po pół godz. wywalasz.
Ja nie używałam żadnych płatków kosmetycznych (do czego?),jak coś trzeba było przemyć (oczka) to gaziki jałowe z apteki takie 10x10.
Płatki do przemywania oczów, no i cztałam że przy zmnianie pieluszki przez pierwsze dni lepiej przemywać pupcię za pomocą letniej wody i wacika, niż chusteczkami.
Ja oczka gazikami myłam.
Hmm,z tą wodą to sobie nie wyobrażam.Taki noworodek robi "ciapkę" kupkę i siku razem.Więc co-bierzesz wacik zmywasz,woda jest brudna,to zostawiasz rozebrane dziecko na przewijaku i lecisz wodę zmienić?
Chociaż coś mi tam świta,że w ciąży z m tez miałam takie zamiary i nawet miskę kazałam kupić w tym celu
Ale nigdy tak nie robiłam.
Chusteczki naprawdę są praktyczne i delikatne (ja pampers sensitive na początek miałam).
Hmm,z tą wodą to sobie nie wyobrażam.Taki noworodek robi "ciapkę" kupkę i siku razem.Więc co-bierzesz wacik zmywasz,woda jest brudna,to zostawiasz rozebrane dziecko na przewijaku i lecisz wodę zmienić?
Chociaż coś mi tam świta,że w ciąży z m tez miałam takie zamiary i nawet miskę kazałam kupić w tym celu

Chusteczki naprawdę są praktyczne i delikatne (ja pampers sensitive na początek miałam).
Frezja,ta gra z dżunglą bardzo mi się spodobała,ciekawe jak przyjdzie.
Są o różnej tematyce,dla dziewczynek też z kubusiem,z księzniczkami itp.Wydaje mi się bardzo ciekawa.To takie plansze,układasz na tym mniejsze obrazki i dziecko zgaduje co się zmieniło.
Nazywa się "ukryj i znajdź".
Nie mogę się doczekac,hehehe.
Są o różnej tematyce,dla dziewczynek też z kubusiem,z księzniczkami itp.Wydaje mi się bardzo ciekawa.To takie plansze,układasz na tym mniejsze obrazki i dziecko zgaduje co się zmieniło.
Frezja,ta gra z dżunglą bardzo mi się spodobała,ciekawe jak przyjdzie.
Poczekam aż dostaniesz i skomentujesz na żywca ;-) i chyba też się skuszę.
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
bluebell kurteczka przeslodka:-);-) my kiedys w carrefurze kupilismy mlodemu dresik.. za spodenki i bluze zaplacilismy cale 7,50
hi hi

aha83
kwietniówka '09
Hejka:-)
Dziewczyny a dajcie jakiegoś linka do rożków jakie kupiłyście, bo chcę zamówić na allegro ;-)
A moze macie jakiegos jednego sprzedawce,zaufanego, u którego mogę kupić parę drobiazgów takich jak: pieluszki tetrowe, termometr kąpielowy, rożek, może pościel, nożyczki itp.
Ja dziś z zakupów to kupiłam prześcieradełko, przewijak, pokrowiec frotte na przewijak, body i komode na rzeczy małego
i mam niedosyt, dlatego siedzę na allegro 
Buzka
Dziewczyny a dajcie jakiegoś linka do rożków jakie kupiłyście, bo chcę zamówić na allegro ;-)
A moze macie jakiegos jednego sprzedawce,zaufanego, u którego mogę kupić parę drobiazgów takich jak: pieluszki tetrowe, termometr kąpielowy, rożek, może pościel, nożyczki itp.
Ja dziś z zakupów to kupiłam prześcieradełko, przewijak, pokrowiec frotte na przewijak, body i komode na rzeczy małego

Buzka
reklama