reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Dziewczyny - a ja mam prośbę - jeśli któraś z Was nosi jakiś pas, gorset, figi korygujące na brzuch itd itp czy mogłabym prosic o namiary na priva? Muszę kupić sobie coś takiego, bo tą moją oponkę pod wszystkim widać, a wesela, śluby tuż tuż...
U mnie znalazłam tylko z Anity figi z pasem praktycznie aż pod cycki, za 99zł. Ale zanim kupię, wolałabym się zorientować czy ewentualnie coś jeszcze w tym temacie jest fajnego.
Będę dźwięczna ;-):-D

reklama
agado ja w ethel tez czasem kupuje choc wydaje mi sie rozmiary ciut zanizone:confused:ale fajne maja i tanie:tak:a w primarku maja przynajmniej body na dlugi rekaw bo tak to ciezko tu znalezc

Ada fajne i naprawde super jakościowo body na długi rękaw są w Mothercare, troche kosztują bo 7-pak kosztuje 12,5 funta ale są naprawde świetne i mają fajne wzorki

Ostatnio zakupami ciuchowymi dla Juliana chwaliłam się chyba jeszcze w ciąży. :szok:

Musiałam pokupić trochę rzeczy na jesień w rozmiarze 68. Mój synek to średniaczek i teraz nosi 62, choć jeszcze w rozmiar 56 niektórych firm wchodzi. :-p

Ja kupiłam świetne body z długim rękawem w H&M: 7-pak – 19,95, 3-pak- 9,95 Euro.

Załączniki

• bb-c1.JPG
    bb-c1.JPG
    74,8 KB · Wyświetleń: 42
  • bb-c2.JPG
    bb-c2.JPG
    74,7 KB · Wyświetleń: 43
  • bb-c3.JPG
    bb-c3.JPG
    70 KB · Wyświetleń: 42
  • bb-c4.JPG
    bb-c4.JPG
    74,8 KB · Wyświetleń: 41
  • bb-c5.JPG
    bb-c5.JPG
    81,8 KB · Wyświetleń: 44
Ma_Dunia swietne zakupy!!!Ja uwielbiam rzeczy z H&M:tak: i tez mam zamiar jechac na zakupy ale cos czasu za bardzo nie ma:confused::baffled:a poza tym M nie chce jechac z miskiem a ja Go nie zostawie z nikim:no::no::no:A Twoj synek to rzeczywiscie sredniaczek:tak:Moj na jesien to pewnie juz bedzie mial 74:-D:-D:-D

reklama
MaDunia - ale fajne zakupki!
ja muszę przejrzeć ciuszki po Maksie, ale też niedługo pobuszuję po sklepach, jak wrócę do pracy bo mam pracę nad centrum handlowym:sorry2:
ja kupuję głównie w HM, Mothercare (bieliznę, body, pajace) i w Zarze(głównie buty) -tylko te trzy sklepy są w tym centrum handlowym:-D- i powiem Wam że można tam trafić super przeceny, że wychodzi taniej niż allegro, czy w polskich hurtowniach - tylko, że ja zawsze kupuję na zapas i z wyprzedzeniem większe rozmiary jak tylko jest jakaś okazja

Do góry