reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
a ja troche z innej beczki;)
łaziłam dzis po sklepach i kupiłam małemu chomiki

Co ciocia Ada przeczytała !!!! Ze ciocia Gosiakma kupiła swojemu czteromiesięcznemu szkrabowi chomiki do zabawy:szok::szok::szok::szok:.

Normalnie coś mi sie na mózg rzuciło:-D:-D:-D,my kupiliśmy sładane koszyki bo po tych chomikach to starszyzna skakała i córka mi do takiego wpadła:baffled::baffled: nie dlatego że pękła pokrywka tylko dlatego że sie przesunęła,to było w zeszłym roku i jak grzmotnęła to pękło dno więc teraz mam koszyki ustawiane jeden na drugi....

hejka dziewczyny!!

mam pytanko, bo wybieram się na zakupy - chcę jeszcze Filipka obkupić w Holandii - i zastanawiam się jaki rozmiar kombinozenika czy kurteczki zimowej mam kupić. Filipek teraz ma 67 cm.

Szczególnie proszę mamy podwójne o rady ...... ;-);-) Czy kupić 74 czy 80 ???

80.Jak będzie za duży to dziecku będzie wygodniej i coś pod spód włożysz.
A jak za mały to lipa,a ciężko potem kupić.Przynajmniej u nas zimowe są na jesieni,a zimą sa już wiosenne ubranka:szok:
Ja mam gdzies po starszaku,ciekawe czy będzie dobry:sorry:

aha - kupuj większy, tylko może nie w h&m bo tam rozmiarówka jest dużo za duża i może ci się dzieć utopić w 80;-)
uff - ja też mam po starszaku kombinezon
a u nas to jest chore z tymi kombinezonami - ja zawsze w grudniu kupuję, jak się zimno robi, bo nie wiem jaki rozmiar i co roku ekspedientki łypią na mnie jak na wyrodną matkę i mówią, że kombinezony to im we wrześniu już zeszły a teraz to mam się pocałować w ...:confused2:

reklama
Do góry